Jeps, toinen kerta tottista. Viime viikolla ei oltu, koska olin vähän flunssainen. Vieläkin vähä puolikuntoinen olo, en tiedä mistä johtuu :( 

Joka tapauksessa tän päivän treenit meni aika penkin alle. Johtuen ehkä siitä, että mä olin itse jo valmiiksi kiukkuinen ja väsynyt. Milon treenit meni haahuillessa ja mammaa ärsyttäessä. MINKÄÄNLAISTA kontaktia ei tahtonut syntyä :( ARGH!!

Aloitettiin luoksepäästävyydellä ja paikallamakuulla. Otettiin ihan se viralliset kaksi minuuttia ja muutenkin luoksepäästävyys niinku kisatilanteena. Koska, koska, koska.. Lauantaina on kisat!! Paniikkipaniikkipaniikki!
No joo, paikallamakuu meni ihan ok, ei ongelmaa. Vähän Milo ennakoi nousemalla istumaan ennenkuin pyydän, kun palaan sen luo. Luoksepäästävyydessä Milo yritti vähän pussailla Ninaa. Mutmut, se on flatti.. Milo siis :D!

Sit tehtiin koirakuja, jossa tehtiin liikkeestä maahanmeno. Se meni ihan ok, ei suurempia ongelmia. Milo ihan nätisti odotti, et palasin sen viereen ja nousi istumaankin. Eikä yrittäny mennä moikkailee kavereita.

Sen jälkeen oli yksitellen liikeestä seisominen, sillä aikaa sai tehdä estettä ja muuta mitä halusi. No, meil eka kerta meni vähän haahuiluks. En ilmeisesti sanonu käskyä tarpeeks painokkaasti. Toisella kerralla Milo pysähtyi aikasta hyvin. Vielä vähän treenaamista tässä..

Otin itsekseni sitä estettä, se meni kohtis hyvin. Milo vaan vähän steppailee siinä esteen toisella puolella. Lisäks otin pari pätkää seuraamista ja sit sitä liikkeestä seisomista ja maahanmenoa kans. Eiköhän tosta pienellä treenaamisella vielä tokokoira saada ;)! 

Ens viikolla ei ookkaan treenejä, eli kahden viikon päästä vasta. Mut lauantaina kisaamaan. KÄÄK!! Pitäkäähän peukkuja ;)!!


Treenisankari!