Olipas mukava tokoilutunti :) Tehtiin kaikkia leikkimielisiä kisoja.

Aloitettiin harjoituskierroksella viestiä. Eli meidät jaettiin joukkueisiin neljä ja neljä. Tehtiin jonot ja tarkoitus oli suorittaa viestikierros aina yksitellen. Kierros sisälsi kaksi törppöä ja hyppyesteen. Eli ekalla esteellä maahan, toisella istu ja se kumpi ensin ehtii esteen luo saa hypätä sen ensin. Takaisintulomatkalla samat liikkeet toistetaan. Ryhmät olivat hyvin tasaisia :) Tehtiin ensin tosiaan harjoituskierros, sitten oikea viesti.

Seuraavaksi oli tennispallon kuljettamista lusikassa. Tässä piti kiertää vain eka törppö. Se oli yllättävän vaikeaa, kun tuntui että se lusikka tärisi suussa. Milo oli ihana, kun se rupes loppukierroksesta kyttäämään sitä tennispalloa ja mun piti pistää käsi eteen, ettei se dyykkaa sitä siitä lusikasta :D Tässäkin joukkueet olivat hyvin tasaisia.

Sitten otettiin tämä eka viesti vielä, mutta ilman hihnaa ja istumistörppö muutettiin seisomistörpöksi. Meni aikasta hyvin :) Milo oli ihan fiilareissa kun kerrankin oli vauhtia. Mulla oli vähän perässä pysymistä, varsinkin kun toi flunssa pukkaa päälle :P Mut pääasia et koira oli innoissaan. Melkein kaikki menivät ilman hihnaa, eikä mitään konflikteja tullut.

Seuraavana otettiin tuolileikkiä koiraversiona. Eli Nina luetteli numeroita ja aina kun hän sanoi numeron viisi, ni koirat piti pistää istumaan tai maahan, vähän vaihdellen, ja hitain putosi pois. Kierrettiin siis ringissä. Milo selviytyi tokaksi kahdeksasta koirasta :) JEE!! Vikat oli vielä vaikeita liikkeitä, kun numeron kuultua piti koira laittaa seisomaan. No mut häviö ykköselle oli aika pieni :)! Tää toimi hyvänä kontaktiharjoituksena, koska tämän jälkeen musta tuntui että Milo otti kontakti erittäin hyvin koko lopputunnin.

Lopuksi otettiin vielä paikallamakuu. Mä otin eri suuntaan kuin muut, että sain mentyä piiloon. Aika oli ehkä noin kaksi minuuttia ja menin näkösuojan taa piiloon. Milo odotti skarppina ja malttoi pysyä maassa, kunnes palasin sen luo ja käskin istua :) Hieno poika! Sit se taas pomppi ja hyöri siinä, ihan kuin olisin ollut kadoksissa hyvin kauan ja vihdoin palannut sen luo.

Vimppana otettiin vielä hyppyeste yksitellen. Milo teki kympin suorituksen, ei mitään valittamista :) !! <3

Tunnin jälkeen jäätiin vielä vähän höpöttämään ohjaajamme ja muiden ryhmäläisten kanssa. Kaikilla oli aika haikea fiilis :) No, onneksi nähdään osan ryhmäläisten kanssa sunnunntaitreeneissä. Annoin Ninalle vielä vähän lahjuksia hyvin vedetystä kurssista :)

Sunnuntaina meillä onkin ryhmis Valkealassa, saas nähdä miten menee. Tuomari on ainakin mieluisa :P! Matti Luoso.