1278572973_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Maanantaina 21.6 noin kello 16 saavuimme mökille. Oltiin aika väsyneitä kuuden tunnin ajomatkan jälkeen. Viimeiset kaksikymmentä kilometriä oltiin körötelty pienenpientä hiekkatietä.

1278572978_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

The mökki. Piha oli ihana ja iso, ainoa vaan, että naapurissa oli kummallakin puolella lehmiä, niin piti vähän tarkkailla, ettei koirat lähde niitä paimentamaan ;) Eiväthän ne sit lähteneetkään.Ja yksi ISO miinus oli HYTTYSET!! Yäk, niitä oli PALJON!!

1278572987_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Yhtenä päivänä käytiin tutustumassa Valamon Luostariin, se kun sijaitsi siinä lähellä. Kuvassa Matti ja siskonsa Anna. Koirat jäivät siksi aikaa mökille. Onneksi oltiin laitettu ne mun ja Matin huoneeseen, Milo oli pistänyt siellä aikasta hyrskyn myrskyn (onneksi kuitenkaan tuhoamatta mitään). Valamo oli hieno paikka ja bongattiin me pari munkkiakin. Kahvilassa ois juotu munkkikahvit, mutta valitettavasti munkit olivat päässeet loppumaan :P

Keskiviikkoon asti oltiin mökillä pienemmällä kokoonpanolla: Minä, Matti, Anna ja Milo&Tosca. Keskiviikko iltana tuli Matin serkku Samppu vaimonsa Senjan ja Nakki-koiran kanssa. Torstai-iltana tuli sitten loppuporukka eli Matin pikkuveli Tuukka avovaimonsa Emman sekä Luna-koirulin kanssa, Annan mies Markus, Matin kaveri Teemu ja tyttöystävänsä Krista.

1278572992_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Koirat edustaa. Nakki puuttuu. Meinas Nakilla vähän hermo mennä noihin häselöihin :P ihan hyvä, että piti jöötä. Milon kanssa pari kertaa ottivat vähän yhteen, mutta se nyt oli lähinnä semmosta pelleilyä. Tosi hyvin meni tolla kokoonpanolla muuten <3 Ainakin rapsuteltavia riitti ;)

Vähän koiria jänskätti alkuun, kun me nukuttiin alakerrassa ja sinne meni tollaset suhteellisen liukkaat portaat. Loppuviikosta ne kuljettiin jo hyvinkin mallikkaasti. Alakerrassa oli myös ihanan viileää, koska lattiat ja muut oli kiveä. Yläkerran saunasta oli siis mukava aina siirtyä alakerran viileyteen nukkumaan.

Pettymys oli kyllä suuri, kun selvisi että ranta onkin parin kilometrin ajomatkan päässä eikä 80 metrin päässä niin kuin oli luvattu. 80 metrin päässä kyllä oli ranta, mutta siinä oli lehmäaitaus välissä. Rannassa oli kiva rantasauna ja oleskelutila, mutta ei siellä sitten tullut oltua, kun ainoastaan meidän autolla pääsi sinne ajamaan. Muista autoista otti pohja kiinni pikkutiehen. No käytettiin me koiria kuitenkin uimassa siellä muutaman kerran, lisäks koirat pääsi uippailemaan koskelle, jossa Matti perhokalasti ja me Annan kans ongittiin. Nauttivat suunnattomasti pulikoinnista <3

Koirat oli ihan raatoja seuraavat kolme päivää kun tultiin mökiltä kotiin. Oli vissiin vähän rankka reissu :D Tosi hienosti pysyivät siinä pihassa ja muuta. Oli kyllä kätevä, kun meillä oli mukana semmoinen maahan ruuvattava metallijuttu, johon sai pitkät narut kiinni. Niin pystyi esim Petankia pelaamaan huoletta, eikä tarvinnut pelätä, että Milo syöksyy syömään Petankipossun (eli sen pienen puukuulan).

Tällaisia reissuja lisää!! <3