Eli agilityn jatkokurssimme alkoi ja mulla oli vähän kipeä olo.
No päätin nyt sitten kuitenkin mennä tunnille, kun oli eka kerta niin en halunnut jäädä pois. Mikä olikin sinänsä tosi fiksua, koska tunti oli aikamoista revittelyä, juoksua ja muuta niin torstaina sitten olo olikin sen mukainen, että olin kipeänä urheillut.

Mutta anyways..
Aloitettiin juttelemalla vähän perusasioita ja juoksemalla kenttä kaksi kertaa ympäri lämmitelläksemme koirat.
Meitä olikin paikalla vain seitsemän koirakkoa.

Meidät jaettiin kahteen ryhmään, ensin me mentiin rataa.
Radassa oli: Puomi, aita, aita, aita, putki ja aita. Esteet oli asetetta hevosenkengän muotoon. Meni ihan ok, vähän mun piti hidastaa Toscaa "odota"-käskyllä siinä puomilla, ettei se hyppää kontakteja yli.
Yhden kerran se vähän epäröi mennä putkeen, mutta mun käsky tuli siinä aika myöhään. Muuten meni hyvin ja Tose oli selvästi ihan innoissaan kun pääsi taas hyppelehtimään ja menemään kaikkia kivoja esteitä :)!

Vaihdettiin tehtävää ja seuraavaksi tehtävämme oli hyppiä aitoja kahdeksikon muodossa. Tämä oli ohjausharjoitus, joten ensin ohjattiin ihan normaalisti.
Sitten ohjattiin ilman käsiä ja viimeiseksi ohjattiin ilman ääntä.
Se oli aika vaikeaa. Varsinkin ilman käsiä, kun ne kädet meinasivat koko ajan tulla siihen huitomaan. :) Oli kyllä tosi kehittävä harjoitus!! Huomasi miten tärkeitä kaikki avut ovat ja myös vartalonkielellä voi hyvin ohjata.
Tosca meni hyvin, muutaman kerran meinasi hypätä väärän esteen, mutta sain sen kuitenkin aina oikealle esteelle loppupeleissä.

Tästä me siirryttiinkin sitten tokoon, joka meillä alkoi jo seitsemältä, vaikka agility olisi loppunut varttia yli. Mutta onneksi menee nämä agilityt ja tokot vain muutaman kerran päällekkäin, sitten jää toko kesätauolle.

Oli kyllä tosi kivaa agilityilla pitkästä aikaa, jospa ensi kerralla olisi olo vähän parempi, niin saisi tunnista kaikki irti :)!