Ihan ensimmäisenä otettiin luoksepäästävyys.
Se meni ihan ok, Tosca vähän väisti Ninaa muttei pahasti. Saattaa vain olla vähän ongelma kun siellä kisoissa meidän tuomari on mies ja Tose saattaa vetää nelivedon päälle ja mennä sitä karkuun. No mutta se on sen ajan murhe ;)

Eli aloitettiin paikallamakuusta.
Se meni ihan ok, vähän koirat hötkyili. Meitä oli vain Buster, Tosca, Lara ja Hali. Eli kaikki ketkä ovat menossa tokokisoihin sunnuntain :) iiks!!
Muutama sekunti ennenkuin kaksi minuuttia oli tullut täyteen lähti Tosca hiipimään mua kohti. Noh, ei auttanut kuin ottaa se kiinni ja uudestaan.
Tehtiin uudestaan vähän lyhyemmillä ajoilla ja vapautettiin koirat suoraan maasta.

Sitten oli vuorossa seuraaminen. Se meni ihan ok, mun pitää vaan höpöttää Toscalle koko ajan että kontakti säilyy.
Taluttimetta seuraaminenkin meni ihan hyvin kun höpötin ;)! ja syötin paljon namia..

Seuraavaksi otettiin liikkeestä maahanmeno.
Siinä mun pitää sanoa TOSI painokkaasti se maahan ja matalalla äänellä ja sitten se menee. Lisäksi ennen maahanmenoa voi vähän hidastaa huomaamattomasti, niin että koira valpastuu että aha, nyt jotain tapahtuu.
Se meni ihan hyvästi :)

Sitten liikkeestä seisominen.
Se ei mene ilman tuplakäskyä, eli seiso ja odota. Muuten Tosca lähtee mun perään, eikä jää seisomaan. Mutta tuplakäskystä ei kisoissa montaa pistettä vähene, eli mieluumin sitten niin.
Tätä pitää vielä treenata.

Toiseksiviimeisenä liikkeenä otettiin luoksetulo.
Se meni varsin mallikkaasti ja oli reipas. Vähän pitää muistuttaa että sivulle pitää tulla, eikä jäädä siihen eteen haahuilemaan. Mutta muuten ei ongelmaa ;)!!

Viimeisenä otettiin este.
Se menee hyvin, hieman Tosca ennakoi, eli istuu ennenkuin olen antanut luvan. Mutta siitä yritän päästä sillä, että vapautan sen kun se jo seisoo. Eli joka kerta ei tarvitse istua.

Varsin hyvin menivät nämä harjoitukset, en silti tiedä mitä sunnuntain kisoissa tapahtuu :) Voi olla että mä jännitän ja se heijastuu Toscaan ja mitä siitä seuraa? No, katastrofi...

No mutta onneksi meillä on tukijoukkoja paikalla :P!!