Saatiin tommonen menevä karvakorva meille hoitoon, kun sen mamma on Hollannissa ja iskä on muuten vain meneväistä sorttia :)!

Hyvin sopeutui Buster lauman jatkeeksi, vaikkei meillä hetkeen ole ollutkaan. Täällä juostaan peräkanaa pihalla ja köllötetään vierekkäin sohvalla. Milo on jotenkin ihan erityisesti adoptoinut Bustun pikkuveikakseen ja pitää siitä huolta koko ajan ja käy välillä lipsuttamassa, että onko kaikki hyvin :) Ihana!

Lauantaina kun Buster tuli niin käytiin koirien kanssa seikkailemassa Espoossa. Siellä missä ennen asuttiin, siellä on niin makeet kävelymaastot ja yks aivan mahtava pelto, missä koirat sai painaa täysillä vapaana :) Koirat nautti niin paljon. Tosca yriti kaivautua johonkin Kiinaan asti, Milo ja Bustu spurttaili muuten vaan. Kyllä oli illalla vähän väsynyttä koiraa kotona ja paljoa ei sohvalta päätä nostettu :D

Sunnuntaina käytiin reilu tunnin mettälenkki. Koirilla oli kivaa, meillä meinas Matin kanssa tulla hieman paniikki, kun Tose teki katoamistemput jonkun hajun perässä. Kyllähän se sitten löytyi pienen etsimisen jälkeen, mutta sydämentykytyksiltä ei vältytty. Hirmuisesti hirven- ja peuranjälkiä ja kakkaa metsässä oli, joten ihmekös tuo, että nenä vei Tosen vähän omille teilleen :). Koirat juoksivat itsensä ihan piippuun ja illalla olivat taas sohvachampionit vauhdissa, kun me katseltiin leffoja.

Tänään on koirat saaneet lepäillä ja välillä käydä pihalla juoksemassa :) Katsotaan mitä vielä huomenna keksitään. Ostin koirille illaksi isot naudan nilkkaluut, joita saavat tossa sitten natustaa. Nyt ruoanlaittoon, moips!! :)