Tänään alkoi ihka uusi laji Milolle eli agility.
Paljoa ei kyllä ensimmäisellä tunnilla vielä päästy tekemään :)

Eli käytiin läpi hyppyä ja keppejä.
Hyppyä mentiin niin, että jätettiin koira odottamaan esteen taa ja käytiin viemässä esteen toisella puolella olevalle alustalle nami ja käskettiin koiran hypätä.
Palkattiin siksi näin, että koira oppii myöhemmin paremmin irtoamaan. Kun jos palkka tulee aina kädestä, niin koira rupeaa kyttäämään kättä aina esteen jälkeen.
Meni ihan ok, aika mataliahan nuo hypyt oli.
Vähän Milo meinasi välillä ryysätä ja unohtaa kokonaann puomin :D "Läpi esteiden kuin höyryjyrä" on näemmä Milon motto :P!

Keppejä treenattiin kujalla.
Eli oli kaksi riviä keppejä vierekkäin. Niistä muodostuu kuja, jonka läpi koira juoksee. Toiseen päähän viedään namipala ja koira lähetetään namin luo käskysanalla "kepit" tms. 
Meni ihan hyvin, kuja oli meillä vielä sen verran leveä, että Milo ei edes huomannut keppejä ympärillään. Keskittyneesti se aina pinkoi namin luo.

Tää meidän eka kerta kesti vain puoli tuntia, saatiin vähän pehmeä lasku :) Noh, saas nähdä josko jo ensi viikolla tehtäis hommia se 45 min.
Onhan toi puoli tuntiakin koiralle jo pitkä aika, varsinkin kun laji on ihan uusi ja kaikki siinä tehtävät on uusia ja jänniä :)

Mielenkiinnolla kyllä odottelen ensi viikkoa :)!