Viime maanantai jäi tottis väliin, kun oltiin siellä laivalla lauantaista maanantaihin, enkä ehtinyt maanantaina kuudeksi kotiin.
Mutta tänään mentiin akut ladattuina ja kuinkas sitten kävikään.. :D

Joo, ei ollut ihan meidän päivä tänään, Milolla riitti energiaa ja se sähläs ja hösläs niin ettei mistään meinannut tulla mitään.
Ensin otettiin paikallamakuu, eli koirat rinkiin nenä keskelle päin ja kierreltiin ja kaarreltiin niitä käyden välillä palkkaamassa.
Milo pysyi ihan kivasti, paitsi kun menin sen taakse, niin se kääntyi katsomaan, että mihin mä katosin ja muksahti kumolleen :)! Höhlä..
Sitten laitettiin nakki kuonon eteen ja jätettiin koira istumaan, yllättävän nätisti Milo otti katsekontaktia, kun ei uskaltanut katsoa nakkia, ettei vain vahingossa söisi sitä :P!

Sitten jätettiin koira sopivan matkan päähän ja mentiin heittelemään omaa lelua siihen koiran viereen. Koira ei saanut koskea leluun ja sen piti pysyä paikallaan.
Kerran meinasi vahinko käydä, mutta karjaisemalla sain Milon takaisin aloilleen :)!

Sitten otettiin noutoa, joka meni aika penkin alle.
Ensin otettiin ihan normi tasamaa nouto ja Milo haki sen lelun, mutta ei tuonut mulle vaan meni suoraan ohjaajamme laatikolle, josta haki uuden lelun ja toi sen mulle houkuttelun jälkeen.
Mun NOUTAJA!

Kokeiltiin noutoa myös väärinpäin, eli heitinkin noudettavan esineen selkäni taakse. Milolta oli tosi vaikea saada katsekontaktia, kun olin heittänyt lelun, kun sen piti vaan kytätä, ettei kukaan hae sitä sieltä sen selän takaa.
Tämän noudon se toi mulle paljon paremmin ja mulla oli tällä kertaa vaihtarilelu valmiina.
Tässä siis PALJOLTI treeniä lisää ensi kerraksi.

Kokeiltiin liikkeestä maahanmeno ja seisominen.
Maahanmeno meni ihan ok, tosin mun täytyy itse vielä koukata sinne alas, Milo ei muuten mene maahan.
Liikkeestä seisominen oli aika mielenkiintoista, Milo oli kokonaan unohtanut miten jäädään seisomaan ja se kokeili jos jonkinlaista :) Meinas olla naurussa pitelemistä.
Mutta jospas se muistuis vielä mieleen.

Sitten seurasi vaikea osio, eli jokaiselle annettiin muovimuki, joka täytettiin piripintaan vedellä ja sitä piti pitää koko lopputunti.
Kenellä olisi tunnin loputtua eniten vettä lasissaan olisi "voittaja" :)!

Otettiin vesilasi seuranamme vähän seuraamista, liikeestä maahanmenoa ja liikkeestä seisomista. Tehtävää vaiketutti vielä se, kun kentälle oli ripoteltu paljon toinen toistaan kivempia leluja. Mutta alun poukkoilujen jälkeen meni ihan mallikkaasti ;)!
Lasia oli yllättävän vaikea pitää, kun piti seurata mitä koira puuhaa ja piti katsoa, ettei astu mihinkään hirveisiin kuoppiin.
Loppujen lopuksi meillä taisi olla toiseksi tai kolmanneksi eniten vettä meidän lasissa :) Wuhuu!!

Loppuun otettiin vielä tosi tiivis piiri, joka pienennettiin niin, että naapurin koira kuolasi minun käteni :)! Koirat olivat tosi hienosti, vaikka piiri oli tosi tiivis. Piti vaan pitää huolta, ettei oman koiran huomio herpaantunut hetkeksikään.

Varsin rankka ja opettavainen tunti :) Noh, ensi maanantaina taas treenamaan!