Mätsärin jälkeen heitin Matin Espooseen ja pöristelin Nurmijärvelle.
Meidän oli tarkoitus Riikan kanssa grillailla ja paistaa lättyjä *nam*.

Käytettiin Riikan kanssa koirat uimassa Tiiran rannassa. Tulos oli aika heikko, kumpikaan ei uinut. Kahlailivat kyllä ja Milo taisi kerran mennä niin syvälle, että selkä kastui kokonaan.

Saivatpahan riehua ylimääräisen energian pois.

Sitten mentiin Riikalle grillailemaan. Koiratkin saivat pikkusen maistaa biffiä. Olin ostanut niille nilkkaluut illaksi ja niitä ne kalusivat sen aikaa kun söimme, näin vältyimme kerjäläiskuonoilta.

617254.jpg
Tosehan siis ei ikinä kerjää ;)

617264.jpg
Eikä Milokaan kerjää koskaan.

Koirat juoksivat välillä pihalla ja pellolla ja remusivat keskenään. Olivat innoissaan kun oli iso piha missä juosta.
Kun oltiin paistettu lätyt ja syöty mentiin vähäksi aikaa sisälle.

Koirat eivät millään meinanneet kiivetä rappuja yläkertaan, ne kun on aika jyrkät. No Tosca meni sitten ihan hienosti ja kyllähän Milokin sieltä tuli, kun jäi yksin alakertaan.
Koirat nukkuivat kuin tukit varmaan yli tunnin ja siitä sitten alettiin tekemään lähtöä kellon tullessa jotain yksitoista.

Rappujen alastulo olikin vaikeampi prosessi. Tosca tuli hienosti, rauhallisesti. Milo jäi vinkumaan yläkertaan, eikä meinannut _millään_ tulla alas. Huusi vain kuin syötävä rappujen yläpäässä. Lopulta saatiin namin ihmeellisellä voimalla houkuteltua Pilpero rappunen rappuselta alakertaan.
Huh!

Sitten lähdettiin ajelemaan kotiin. Koirat olivat totaalisen poikki ja kuorsasivat koko kotimatkan ja kotona jatkettiinkin unia yksissä tuumin.