Olipas kerrassaan mukava tokoiluilma kun vettä tuli kuin aisaa :D No se ei haitannut kun oli asianmukaiset varusteet, eikä Milokaan niin sateesta perusta.

Tehtiin alkuun treenejä kuitenkin katoksen alla sateen ulottumattomissa.
Eli lähinnä näitä asennonvaihtoja. Istumasta seisomaan, seisomasta maahan, maasta seisomaan yms. Siinä olikin harjoiteltavaa kerrakseen. Koiran pitää liikkua mahd. vähän kun se vaihtaa asennosta toiseen.
Noh, saatiin ne jotenkuten menemään.

Sitten otettiin tokoestettä.
Se menee ihan hyvin, Milo vaan söhlää niin paljon sen namin perään, että hyppää milloin mitenkin esteen yli. Yleensä tasajalkaa ;D!
Hienosti se odottaa mua esteen toisella puolen. Aluksi mentiin muutaman kerran koiran kanssa este, niin että se vain hyppäsi sen yli ja sai siitä jo palkkion.
Sitten käskettiin koiraa hyppäämään ja itse odotettiin toisella puolella. Vikaksi koiran piti odottaa esteen toisella puolella hypättyään, että omistaja kiersi koiran viereen ja pyysi tätä istumaan.
Esteen hyppeleminen oli ihan kivaa :)!

Seuraavaksi otettiin kohtaamisharjoituksia.
Eli tehtiin kaksi riviä vastakkain, niin että koirakot olivat limittäin. Lähdimme kävelemään kohti toisia koirakoita ja ohitimme heidät hyvin läheltä.
Kun koira ei kiinnittänyt muihin kuin omistajaan mitään huomiota, niin muutama metri siitä kun oltiin ohitettu muut koirat niin hirrrrmuiset kehut.
Tää oli ihan hauska ja kehittävä harjoitus :)!

Mentiin taas katoksen alle ja harjoiteltiin paikallaanoloa istuessa ja maatessa.
Eli koira maahan ja kierreltiin siinä ympärillä ja koiran piti pysyä maassa. Milo pysyi hienosti, se on nyt joenkin hiffannut ton maassa paikallaanolon.
Samoin istuessa se pysyi hienosti.

Otettiin vielä noutokapulalla pari noutoa ja sitten olikin aika lähteä kotiin litimärkänä, mutta ehkä taas jonkin verran viisaampana :)!