Eli oli vika tottiskerta ja vietettiin pikkujouluja :)
Tänään tokoiltiin vain leikkimielisen kilpailun merkeissä.

Nina oli valmiiksi jakanut meidät kahteen joukkueeseen ja ensimmäinen tehtävä oli suoriutua radasta (josas oli kaksi törppöä matkan varrella) niin, että ensimmäisen törpön kohdalla piti koira laittaa istumaan ja toisen törpön kohdalla laittaa maahan.
Seuraavakasi suunnattiin hyppyesteelle, mistä koira piti saada menemään yli ja sitten takaisin läppäisemään seuraavan viestinjuoksijan kättä.
Haastavaksi tämän teki se, että koiran piti olla irti koko ajan :) Meni ihan hyvin kuitenkin!! Meidän joukkue voitti.

Seuraavaksi oli paikallaistuminen, eli koirat jätettiin pariksi minuutiksi istumaan ja itse käveltiin matkan päähän ja koirat, jotka jäivät istumaan saivat pisteitä :) Tosca ei jäänyt!
Sama toistettiin niin, että koirat jätettiin maahan, Tosca hiipi taas perääni *argh* :)

Sitten koirat jätettiin seisomaan ja itse edettiin ja koiran piti odottaa seisten niin kauan, että omistaja palasi takaisin koiran luo.
Lieneekö edes tarpeellista sanoa, että Tosca ei jäänyt seisomaan vaan hiipi perääni. :)

Vika kisa oli hauska. Eli joukkueet olivat samat kuin ensimmäisessä viestissä.
Tällä kertaa piti koiran remmi pujottaa siitä remmin lenkistä vasempaan käteen ja ottaa ääriään täytetty vesimuki samaan käteen.
Piti mennä tietty matka mahdollisimman nopeasti ja kun kaikki joukkueen jäsenet olivat menneet verrattiin mukeja ja kummassa oli enemmän vettä jäljellä voitti.
Me ei voitettu :)!!

Lopuksi vielä juotiin glögiä ja syötiin pipareita ja mikä tietysti parasta höpötettiin sydämemme kyllyydestä koirajuttuja muiden koiranomistajien kanssa :)
Oli kiva vähän tutustua toisenkin ryhmän koiriin ja omistajiin, niihin jotka ovat siinä kuuden ryhmässä, kun ei niitä tule muuten pahemmin nähtyä.

Siitä sitten lähdettiin kotio :) Koiratkin olivat hyvillä mielin, kun saivat lopuksi vielä remuta kaikki keskenään vapaina.