Tosca ja Milo olivat ihan onnessaan kun tulin perjantaina töistä ja mulla oli mukana Wilma & Buster. Ne ei oikein tienneet, että miten päin olisivat olleet!

Siinä sitten kotiuduttiin, rauhoituttiin ja syötiin.
Käytiin Matin kanssa reippaalla tunnin lenkillä ja törmättiin lenkkipolkumme varrella asuvaan miekkoseen, joka omistaa kaksi airista.
Siinä sitten höpötettiin kaikkia koirajuttuja hyvä tovi ja Matilla oli varmaan tosi kivaa, kun se oli ihan pihalla niistä koirajutuista :)!

Tuukka ja Anna (Matin sisarukset) tulivat sitten illaksi meille ja pelailtiin vähän korttia.
Koirat lähinnä nukkuivat, välillä toivat vähän lelua heitettäväksi, mutta aika rauhaisaa oli meno.

Milolla ja Wilmalla tuli vähän kärhämää jostain (olisiko ollut lelusta). Ja yhtäkkiä ne olivat yhtenä pyörivänä kasana. Matti istui lähimpänä, joten se äkkiä repi koirat irti toisistaan. Milo pistettiin häkkiin häpeämään ja Wilma alakertaan.
Pienen jäähyn jälkeen päästettiin ne taas samaan tilaan, eikä enää ollut mitään.
Joskin pientä kyräilyä ilmeni, mutta ei muuta.
Milosta on tullut hirmuinen riidanhaastaja, mutta toi oli eka kerta kun se haastaa nartun tappelemaan. Argh!! (Ohimenevä murrosikä??)

Lauantaina Matti olikin koko päivän seminaarissa ja me koirien kanssa vähän siivoiltiin, ulkoiltiin ja heitettiin lelua :)
Siinä iltapäivällä olin keittiössä syömässä ja kuuntelin, että mitä ihmeen haukkua makkarista kuuluu.
Menin kurkkaamaan ja siinähän Wilma makasi sängyllä, eikä päästänyt Miloa sänkyyn vaan haukkui ja murisi sille hyvin paheksuvasti.
Minähän siitä hermostumaan, että nyt loppu Milon Wilman härnäys ja Wilman pomotteleva käytö ja kummasti sain koirat ruotuun :)!
Loppu iltapäivä meni ihan ok.

Viiden aikaan menin Matin porukoille. Siellä käytiin saunassa, syötiin pizzat ja katottiin yksi leffa.
Tarkoituksemme oli mennä koirapuistoon, mutta koska ulkona tuli vettä kuin aisaa ja tuuli oli ihan mieletön niin jätettiin väliin ja koirat jäivät kotiin nukkumaan.

Puoli yhdeksän aikaan suunnattiin kotia kohti. Koirat olivat nukkuneet sen ajan kun me oltiin pois ja akut oli sopivasti saatu ladattua täyteen energiaa.
Vähän aikaa oltiin pihalla ja annoin koirille iltaruoat.

Anna ja Tuukka tuli meille ja meillä oli vielä yksi leffa katsomatta.
Katottiin se leffa ja pelattiin vähän korttia.
Koirat vielä iltapissalle ja nukkumaan :)!

Sunnuntaina käytiin reippailemassa reilu parin tunnin lenkki (ylämäki-alamäki) ja jalat huusi sen jälkeen hoosiannaa :)! Oli koiratkin lenkin jälkeen aika poikki. 

Viidestä seitsemään olikin Milon agilityn toko-osuuden pääsykokeet, siitä lisää tuonnempana..

Puoli kahdeksan aikaan Krista ja Tom tulivat hakemaan Wilman ja Busterin.
Noi meidän pimpulat olivat ihan poikki viikonlopun riehumisesta koirakavereitten kanssa ja Milo lisäksi tokoilusta, joten illalla koirien olemassaoloa ei  edes huomannut kun ne nukkuivat kuka missäkin nurkassa (ja sängyssä) :).