Eli Toscan möllikisojen jälkeen olikin mätsärin vuoro.
Olin ilmoittanut molemmat koirat, joten piti vähän venkslata ja vein Milon välillä autoon, koska se tulee häkistä läpi, jos jää sinne yksin. Olin vielä yksin liikenteessä, niin ei ollut oikein ketään, joka olisi voinut Milon perään katsoa.

Milo oli nuorissa koirissa, Tosca aikuisissa.
Ensin olivat nuoret koirat.
Milon parina semmonen hirmuisen suloinen venäjäntoyterrieri esittäjänään tosi nuori tyttö, tää terrieri vaan pisti vähän stopin päälle, eikä oikein suostunut juoksemaan :)! Kyllä se melkein yhden kierroksen sitten meni niin, että Milo juoksi edellä hitaasti.
Milo meni kehässä ihan hyvin, sain sen jopa seisomaan suht nätisti. Saatiin siis punainen nauha. Nauha annettiin kivasti, se oli kiedottu kolmen pikkuluun ympärille :) Näin ollen kaikki osallistujat saivat kolme puruluuta. Junnukehässä oli yhteensä koiria n. 25.

1573137.jpg

Kun kaikki punaisen nauhan saaneet menivät kehään olin ihan varma, ettei meitä valittaisi jatkoon. Muut tuntuivat seisovan ja käyttäytyvän niin hienosti.
Mutta meidät valittiin neljän jatkoonmenijän joukkoon.
Sitten meitä neljää vielä juoksutettiin ympäri ja tuomari palkitsi kaikki yksitellen.
Milo oli sitten loppupeleissä PUNAISTEN II eli erittäin hyvin meni :)!
Palkintona oli ruusuke ja vihkonen tyyliin "Näin kasvatan koirani".

Sitten oli Toscan vuoro.
Tosca vähän pelkäsi tuomaria, mutta seisoi ihan nätisti. Juoksussa jurnutti vaan mennä eteenpäin, eikä pahemmin ottanut kontaktia.
Saatiin sininen nauha.

Odoteltiin siinä sitten vuoroamme mennä isoon kehään.
Kävin välillä kurkkaamassa Miloa, jonka olin jättänyt kevythäkkiin. Eräs ystävällinen nainen "leiripaikkani" läheltä ja hänen tyttärensä suostuivat katsomaan Miloa sen aikaa, kun olin Tosen kanssa kehässä ja kyllähän se siellä häkissä pysyi, kun vaan joku istui siinä vieressä :D!
Muuten yritti tulla sieltä läpi, vaikka oli kuonokoppa päässä, huoh..

No, mentiin Toscan kanssa sitten isoon kehään ja siinä sitten seisoskeltiin ja odoteltiin, tuomari juoksutti meidät vielä edestakaisin kaikki.
Päästiin neljän koirakon jatkojoukkoon, muille sanottiin kiitos näkemiin.
Neljänneksi sijoittuivat Tuija ja Ruffe-flatti, he ovat tosiaan meiän kavereita viimekesän flattileiriltä.  Me oltiin kolmosia, eli tuloksemme oli SINISTEN III.
Palkinnoksi saatiin ruusuke, naksutin ja namipussi, minkä saa kiinnitettyä soljen avulla esim. vyölenksuun.

1573139.jpg
Ihana nöffi "naapurileiristä".

1573140.jpg
Ruffe-flätti!

Eli kaikenkaikkiaan meni tosi kivasti :)
Vähän mulla vielä flunssa painoi päälle ja loppuiltapäivästä ennen kotiinlähtöä oli aika tosi nuutunut olo ja oikeastaan vaan nukuin koko illan kun pääsin kotiin.
Kyllä koiratkin olivat aika reporankoja vietettyään päivän mätsärissä / tokoillen ja kun päivällä oli vielä tosi lämmin, niin sekin varmaan heitä väsytti.

Tässä vielä linkki tuloksiin:
http://www.koiraklubi.com/match-show08

1573141.jpg
Voittajan on helppo hymyillä ;)

1573143.jpg
Tosca, komia kuin mikä :) <3