Aamulla 6.45 soi kello ja sit koira ja kamat autoon ja liikenteeseen. Ajettavaa oli palttiarallaa 200km suuntaansa. Matka meni nopeasti isoja teitä pitkin ja Milo lähinnä nukuskeli takapenkillä.

Koiria ei tässä ryhmänäyttelyssä ollut mitenkään huikea määrä. Mutta flatteja oli kuitenkin 23.
Luoso oli hyvin tiukalla päällä tuomaroidessaan ja uroksista ainoastaan kaksi sai ERIn.

Milon lisäksi avoimessa luokassa oli yksi uros. Luoso arvosteli aika perusteellisesti ja Milo sai kehuja hyvästä käytöksestä ;) Antoi katsoa hampaat hievahtamatta ja muutenkin antoi tuomarin kopeloida itseään saamatta flattihepulia.

Arvosteluna oli kuitenkin EH ja TOINEN sija.

Mutta aina ei voi voittaa. Kyllähän se tuntui vähän turhalta ajaa 400 kilometriä hakemaan punainen nauha, mutta saatiin ainakin yksi näyttelykokemus lisää :) Lisäksi näyttelypaikalla oli tosi mukava henki. Rokotustodistujen tarkastajat turinoivat mukavia ja muutenkin kaikki olivat hyvin ystävällisiä ja auttavaisia. Eli kaikenkaikkiaan oli tosi mukava päivä :)

Matti Luoson arvostelu:
"Hyvän tyyppinen ja kokoinen uros. Hyvä pään pituus. Linjat voisivat olla yhtenäisemmät. Oikea purenta. Tummat silmät. Hyvä kaulanpituus ja luusto. Hyvät käpälät. Riittävä eturinta. Runko voisi olla täyteläisempi. Suora olkavarsi. Hyvä polvikulma ja hännän kiinnitys. Saisi liikkua paremmalla taka-askelella. Karvapeite tänään turhan niukkaa. Miellyttävä käytös."

Tultiin kotiin sen verran myöhään, että myös tämän sunnuntain treenit jäivät väliin. Noh, josks ensi sunnuntaina päästäis tokoilemaan, niin ei toi koira pääse ihan rappiolle :P!!