Milo sai istua autossa sen ajan, kun Tosella oli agilitya ja yllättävän hiljaa se siellä istui. Johtuen osittain varmasti siitä, että sil oli kuonokoppa, sillä kun on "tuhoan kaiken"-vaihe meneillään.

Meidän kanssa jäi treenailemaan dobermann Saco omistajansa kanssa, eli oli varsinaista tehoharjoittelua :) No okei, osa ajasta istuttiin nurmikolla höpöttäen niitä näitä :P!

Ensin otettiin pätkät seuraamista aina niin, että toinen käskytti: "käännös oikeaan, mars" "käännös vasempaan, mars" yms.
Milolla meni eka seuraamispätkä _ihan_ haahuillessa, se ei ollut yhtään messissä. Se pursusi energiaa ja Miltsulla kestää aina vähän aikaa ennenkuin se muistaa, että ai joo, täähän oli se paikka missä saa namia, kun tekee mitä mamma pyytää Ü!

Sitten otettiin liikkeestä seisomista useamman kerran putkeen.
Milo meni ekat kerrat maahan, kun käskin sen jäädä seisomaan. Mutta erinäisten korjailujen jälkeen sain sen pari kertaa jäämään seisomaan ja suoritettua liikkeen oikein.

Seuraavaksi otettiin liikkeestä maahanmeno, nelisen kertaa peräkkäin.
Se meni hyvin, Milolla on toi maahanmeno nyt iskostunut kaaliin aika vahvasti. Ja se usein tekee sitä, vaikkei pyytäiskään.

And then.. Oli aika tehdä luoksetulo. Eka meni penkin alle ja Milo lähti mun luo ennenkuin ehdin kutsua sitä.
Palautin sen ja toka luoksetulo meni ihan kohtis hyvin. Otettiin vielä kolmas ja -TADAA- nappisuoritus. Odotti nätisti, tuli kuin ammuttuna ja suoraan sivulle :) Hyvä Miltsu!!

Sitten otettiin merkille lähetystä, saatiin lainata merkkiä.
Eli vein merkille pari namia ja jätin Milon odottamaan. Palasin Milon luo ja menin merkille, kun se oli syönyt namit merkiltä, niin kutsuin sitä niin, että se kääntyi muhun päin ja palkkasin vielä.
Tämä toistettiin pari kertaa ja jätettiin hautumaan :)!

Otettiin vikaksi vielä pätkä seuraamista, tällä kertaa irrallaan.
Jo meni vähän paremmin, kun Milo malttoi keskittyä. Otettiin seuraamisessa paljon käännöksiä oikeaan ja vasempaan, sekä täyskäännöksiä juosten ja kävellen.
Oli kyllä tehokasta, kiitos treeniseuralle :)

Saco omistajineen lähti ja mä otin vielä Milolle paikallaolon (piilossa). Se meni yllättävän hyvin ja hienosti Milo jaksoi odottaa, vaikkei nähnytkään missä mä olin.

Sitten otettiin vielä luoksetulo ja treenattiin vähän noutokapulan kanssa.
Mulla on jalka ihan mustelmilla, kun Milo vähän ruukaa heitellä sitä noutokapulaa (päin mun jalkoja muunmuassa) ja se painaa vain sellaset kevyet 600g :P!