Eli tokotiistai koitti taas pian, viikko on hävinnyt jonnekin :D!

Aluksi otettiin paikallaolo. Välillä käytiin palkkaamassa. Miltsuliini pysyi ihan hyvin paikallaan, ei mennyt paniikkiin, vaikka kävin piilossa muutamaankin otteeseen vähän pidempiä aikoja. Hiano! Sit käytiin vapauttamassa ja uusittiin liike vielä vähän lyhyemmällä paikallaoloajalla.

Seuraavaksi otettiin liikkeestä seisominen. Mä halusin kokeilla avoimen liikkeestä seisomista palaamalla koiran taakse. Eihän se ihan taas onnistunut  .. Kun menin Milon taa, ihan kummalta puolelta vaan, ni se rupes pyörimään. Sain vinkin tehdä niin, että kävelen sen ohi takaisin tullessa, sanon seiso ja lykkään namin suuhun. Käyn kääntymässä sen takana ja äkkiä takas koiran vierelle ja JÄTTIPALKKAUS! Täytyy tätä ruveta treenaamaan. Alo-luokan liikkeestä seisominen menee jo hyvin.

Sitten liikkeestä maahanmeno. Tää liike meil on tokokisoissa mennyt varsin huonosti, Milo jää yleensä seisomaan. Tätä liikettä ei voi liikaa treenata, koska sit Milo menee kisoissa liikkeessä seisomisessa myös maahan. Jeij, mikä oravanpyörä. Napakka käsky ja Milo meni maahan, antoi mun kiertää taakseen ja sit menin palkkaamaan. Meni ihan ok. Vähän tota maahanmenoa vois vielä vahvistaa, että suunnilleen syöksyis sinne.

Lopuksi otettiin vielä kaukokäskyjä. Istumasta maahan menee hyvin, mutta toisinpäin ei. Varsinkin se eka "istu"-käsky maahanmenon jälkeen on HANKALA. Kokeilin tällä kertaa takapalkkaa ja toimi kerran, sit ei enää. Ohjaaja sanoi mulle, et kannattaa kokeilla kaikkea mitä ikinä vaan mieleen tulee. Ruokapalkkaa, lelupalkkaa, namipalkkaa, leikkipalkkaa. Kunhan sais koiran päähän, et tää on KIVAA ja se todella haluaa tehdä sitä. Lisäks kun Milo nousee maahanmenosta istumaan se jää usein sellaiseen puoli-istuvaan asentoon.

Lopeteltiin siinä sit siihen, et hypättiin Milon kans pari kertaa este ja hyvinhän se meni.

Moikattiin vielä meidän ohjaajan pienenpientä bordercollie vauvvaa, ihana <3 !! Ihan yyyybersuloinen!

Sit himan kautta Kivenlahden koirapuistoon, jossa oli Krista, Wimmi ja Buusteri. Ooteltiin sit et paikalla olevat koirat lähti ja meidän kauhunelikko sai puistoilla sydämensä kyllyydestä. Wimmi kovasti vaani aidan takana meneviä juttuja (?), mitä ne jutut oli, me ei tiedetä :D Milo ja Bustu juoksi pallon perässä ja Tosca lyllersi omia menojaan. Sit lähdettiin kotia kohti Wilma mukana. Wimmi majailee meillä nyt ensi maanantaihin asti, kun Krista matkailee.

Jepajee, sunnuntaina toivottavasti taas tokoilemaan.

Ps. Nyt on ilmoittauduttu Siuntion PM-tokokisoihin, joten ei parane luistaa enää :P Treeniä treenin perään :) !