Aamulla oli herätys vähän yli kuusi ja puoli seiskan aikaan lähdettiin Toscan kanssa pöristelemään kohti Espoota. Hypättiin Krista autoon ja lähdettiin kohti Hyvinkäätä.
Puoli yhdeksään mennessä oli Krista ilmoittanut meidän joukkueen. Meidän joukkueeseen kuului Wilma, Wilman sisko Peppi, Pepin pentu Hugo ja Tosca. Joukkuenimenä oli Viipurin Vipeltäjät.

Fiia ja Krista olivat tehneet koirille hienot siniset manttelit, missä oli vanha Viipurin vaakuna ja teksti Viipuri-Helsinki.
Kaikki nämä koirat ovat Viipurista tulleet.

Busterilla oli oma joukkue: RacingX. Siinä somistettiin koirat erivärisillä tarrasiteillä, vedettiin x-kirjaimet selkään ja ihmiset vetivät kanssa x-kirjaimet omaan selkäänsä tarrasiteillä.
Busterin joukkue kilpaili numerolla 15 ja he olivat joukkuekilpailussa kuudensia ajalla 14,470s. Maxijoukkueita oli 57.
Busterin joukkueessa oli Terri ja Dzoi, Viron kasvatteja, sekä Rex-koira. Rex piti ottaa extempore juoksemaan, koska Pontus koira omistajineen ei ikinä tullut.

Busterin ja Wilman yksittäisajatkin olivat tosi hyvät. Buster oli 19. ajalla 6,96s ja Wilma 16. ajalla 6,87s.

Toscan joukkue Viipurin Vipeltäjät juoksi numerolla 25.
Nopein ja hitain tiputettiin pois ja kahden keskimmäisen aika laskettiin yhteen. Eli tässä tapuksessa pois tipahtivat Wilma (nopein) ja Hugo (hitain).

Kaikenkaikkiaan joukkueen juoksu meni hyvin.
Wilma antoi hienosti kiinni ja Tosca nyt juoksi omaan rauhalliseen tahtiinsa. Kuuluttajakin heitti vitsiä Toscan rauhallisesta etenemisestä ;)!!
Peppi meni upeasti ja Hugo jäi vähän moikkailemaan koirakavereita matkan varrelle :) Saatiin lopulta se kuitenkin maaliin asti, kun eräs koira ja hänen omistajansa juoksivat Hugon rinnalla maaliin asti :P! Hih!

Viipurin Vipeltäjät olivat 31 ajalla 16,020s, jei!! Ei oltu vikoja!!
Toscan yksittäisaika oli 8,91 ja sijoitus 172:s. :) Mutta meininki oli hyvä!

Päivä oli todella lämmin, olimme leiriytyneet jonkin matkan päähän radasta. Leirissämme viihtyivät Terrin ja Dzoin omistajat Aino ja Miika, sekä Hugo ja hänen omistajansa Sinikka ja Sinikan mies :)!
Aino ja Miika pystyttivät teltan, mikä olikin valtavan hyvä idea, sillä siellä koirien oli hyvä viilentyä ja olla vähän varjossa.

Puoli kahden jälkeen lähdimme suuntamaan koirapuistoon Pitkäkoskelle, mukanamme Aino ja Miika koirineen.
Puisto oli upea, siellä pääsi ikäänkuin kiertämään lenkkiä ja siellä oli paaaljon ihania kuraojia, jossa koirat kävivät ottamassa mutakylpyjä :D Kyllä oli yksi jos toinenkin koira muuttanut väriään ojissa rypemisen jälkeen.
Puistoilun jälkeen suunnattiin ensin Kristalle hakemaan auto ja sitten mentiin kotiin ottamaan kolmen tunnin päikkärit :D!!

Illalla koirille oli luvassa rauhoittumista ja luunsyöntiä ja aika reporanka Tosca olikin tämänpäiväisen jälkeen.