Haettiin töitten jälkeen Buster ja Wilma, sitten otettiin kyytiin vielä uusi tuttavuus Suvi ja hänen whippet-karhukoirasekoituksensa Nada. Sitten pöristeltiin meille ja jätettiin Matti kotiin ja otettiin Tosca ja Milo mukaan.
Matka Hyvinkäälle taittui mukavasti tilaihme-autossamme Kia Ceratossa viiden koiran ja kolmen ihmisen voimin :D!

799052.jpg
Nada.

Eurolla sai yhden vedon. Otin Toscalle ja Milolle molemmille yhdet. Eli koira vietiin radalle ja sille näytettiin viehe.
Kun viehettä ruvettiin kelaamaan päästettiin koira vieheen perään ja koira juoksi n. 80 metriä ja juoksusta otettiin aika.

Ensin menin Milon kanssa. Milo oli jo aikaisemmin katsellut viehettä radan takaa ja se lähti hienosti vieheen perään.
Aika taisi olla 8.05.

799054.jpg
Menossa radalle Milon kanssa.

799058.jpg
Musta salama :D!

Seuraavana meni radalle Krista ja Buster. Buster on ihan hulluna vieheeseen ja vonkui kokoajan ja oli ihan täysillä menossa heti kun lupa annettaisiin.

799061.jpg
Buster lähti kuin ohjus.

Sitten oli vuorossa minä ja Tosca.
Kun Toscalle näytettiin viehettä se rupesi haukkumaan sille, että _mikä_ toi on!! :D! Kyllä muutamat naurunpyrskähdykset kuului yleisöstä.
Siinä sitten kaikessa rauhassa rauhoittelin Toscaa ja vieheestä päästettiin irti ja Tosca lähti kuin lähtikin sen perään. Ei kyllä juossut läheskään täysiä. Toscan aika taisi olla n. 8.03 eli vähän nopeampi kuin Milon.

799066.jpg
Huom. Toscan ilme: _MIKÄ_ toi on ja mitä sä sitä mulle heiluttelet :D!

799068.jpg
Se lähti kuin lähtikin, wuhuu!! *ylpee*

Vikana meidän porukan ensimmäisellä kierroksella oli Wilma.
Wilma oli ihan innoissaan ja kun lähettäjä käski päästää irti, niin viehe jäi maahan. Wilma sitten lähti, mutta viehe jäi :D Wilma teki oikein upean luoksetulon ja antoi Kristalle hienosti kiinni.
Sovittiin sitten, että Wilma saa tehdä uuden suorituksen maksutta, koska oli vieheenkelaajan moka, ettei viehe lähtenytkään.

799071.jpg
Wilma kiitää (vaikka viehe jäi), wau..

Nada ja Wilma ottivat sitten uudestaan.
Nada juoksee kanssa hirmu kovaa, eihän Tosca ja Milo pärjännyt Busterille, Wilmalle ja Nadalle aikojen puolesta millään, ne ovat ihan omassa luokassaan :)!!

Wilma otti tosiaan sitten ihan lopuksi uudestaan ja Krista meni ottamaan Wilmaa vastaan. Tällä kertaa lähti viehekin ja Wilma hienosti juoksi vieheen perässä, muttei antanutkaan enää Kristalle kiinni, vaan juoksi komeat kunniakierrokset, jonka jälkeen juoksi radan keskeiselle ruoho-osiolle kakalle :D Kyllä muita hihitytti!
Ajanottaja olikin sanonut Kristalle, että kyllä noin nopean ajan jälkeen pitääkin muutama kunniakierros juosta. 

Kolmisen tuntia radalla vierähti, mutta kivaa oli. Pitää mennä joku torstai uudestaan. Torstaisin Sveitsin Vinttikoiraradalle saa mennä juoksemaan muutkin kuin vinttarit.

Tutustuttiin myös Ainoon ja Miikaan, joilla on koirat RotuRacessa Busterin joukkueessa : Terri ja Dzoi. Dzoi on afgaani-venäjänvinttari-mix, joten juoksi ihan uskomattoman lujaa ja Terri on Viipurista (kuten Dzoikin) ja juoksi myös tosi hyvän ajan.
Aino ja Miika pitelivät meidän haukkuja aina kun toinen oli juoksemassa ja Ainosta saamme kiittää suurimmasta osasta kuvia.

Juoksun jälkeisiä tunnelmia:

799077.jpg
"Se oli KIVAA!!"

799081.jpg
Korvia piti vähän tuulettaa ja jos kuuluis vähän paremmin mitä mamma sanoo :D!

799092.jpg
Kotimatkalla oli vähän väsynyttä gangia.

799088.jpg
Buster siellä kaikkein alimmaisena.