Näyttelyn jälkeen vähän siivoiltiin kotona ja pakattiin koirat ja tavarat autoon ja käännettiin auton nokka kohti Kemiötä.
Matkaan meni vajaa pari tuntia kun ei pysähdytty missään.

Oltiin menossa viettämään Matin kaverin Ollin synttäreitä ja paikalla oli: Olli ja Ollin tyttöystävä Anna, Antti ja Antin tyttöystävä Minna, Ile, Matti ja minä.
Hyvä kööri siis :)
Toscan ja Milon lisäksi oli kaksi muuta koiraa Annan hoffipoika Luka ja Antin ja Minnan sakemannimix-Netta.

Luka rakastui Miloon ihan päätäpahkaa ja hyppi koko ajan Milon selkään ja kävi hellästi nuolemassa Milon korvia aina kun vain oli mahdollisuus :) Söpöä, Milo ei tosin tätä hirveästi arvostanut. Mutta ei onneksi rähissyt Lukalle, vaikka Luka halusikin rakastaa Miloa rajusti :)!!

798897.jpg
Talon takana oli kiva seikkailla, Milon perässä Luka.

Netta on ihana tapaus, siinä on 75% sakemannia ja 25% labbista. Se näyttää ihan Sakemannilta luppakorvilla :)!
Vähän ujo se on, ei paljoa liikahtanut alkuun Antin ja Minnan jaloista mihinkään. Loppuillasta Netta paini jo vähän Milon kanssa, Toscaa Netta pelkäsi kun Tosca osaa olla aika hirmu. Varsinkin pienemmille narttukoirille.
Netta on vasta 5kk, eli ihan baby vielä :) <3!!

Käytiin uittamassa koiria siinä 100 metrin päässä mökistä. Siinä oli meren ranta ja kaislikkoon oli tehty pieni kolo mistä pääsi uimaan vähän pidemmällekin.
Heitin Milolle vesilelua, Tosca jäi Matin kanssa mökille.
Milo ruukasi pölliä Netalta suusta kaikki kepit yms. mitä Netta yritti vedestä hakea. Prkleen rohmuMilo. Lukakin tuli uimaan, se ei tosin hakenut vedestä mitään, vaan se polskutti autuaasti Milon rinnalla aina kun Milo meni hakemaan jotain vedestä.

798871.jpg
Luka seuraa Miloa :)!

798872.jpg
Netta päivystää.

Jossain vaiheessa siirryttiin takasin mökille ja koirat saivat painaa menemään siinä pihalla. Illemmalla pistettiin Tosca ja Milo vähäksi aikaa häkkiin huilille, kun ei ne malttaneet rauhoittua millään.
Istuskeltiin siinä mökin pihalla pitkään aamuun ja vielä ennen nukkumaanmenoa päästettiin pylleröt riehumaan pihaan ja kyllä uni sitten maittoikin :)!!

798875.jpg
Nettaa vähän paleli illalla, niin piti kietoa neiti pyyhkeeseen.

798923.jpg
Meiän porukkaa väsytti, häkissä iltaunilla.

798938.jpg
Yön pimeinä tunteina Netasta ja Milosta tuli jo kavereita :) *cute*

798966.jpg
Matti ja Tosca kiikutteli <3

Sunnuntaina koirat saivat riehua pihalla ja käytettiin ne vielä uimassa ennen kotiinlähtöä.

798987.jpg
Tosca just heränneenä, haluais pihalle jo..

799005.jpg
Koko kööri :)!

799014.jpg
Ihana Luka <3!!

799021.jpg
Milo ja Netta suukottaa ;)!!

799027.jpg
Suloinen Netta poseeraa..

799039.jpg
Peltopainia.

799042.jpg
Tosca kyttää laiturilla.

799045.jpg
Vielä Tosca Milon (ja lelun) nappaa..

Kyllä oli pikkasen väsynyttä koiraa kotimatkalla, pysähdyttiin Turun hujakoilla vielä ABC:lle ostamaan juotavaa ja koirat pääsivät jaloittelemaan.

Kotona ei illalla paljoa muuta tehty kuin nukuttu, myös minä ja Matti oltiin aikasta väsyneitä :) On toi mökkeily rankkaa!!