Milo oli aika poikki mätsärin jäljiltä.
Mentiin kuitenkiin tottikseen :)!

Aluksi otettiin seuraamista. Tällä kertaa harjoiteltiin uusi kuvio, eli salama. Mentiin ensin muutama askel suoraan, sitten oikealle muutama askel, sitten vasemmalle muutama askel.
Milo meni ihan hienosti, varsinkin kun olin ottanut vähän extraherkkuja mukaan ;)! Se vaan ennakoi. Eli ennenkuin ehdin sanoa edes seuraa, niin se tietää täsmälleen mitä nyt pitää tehdä. Mutta ei se kuulemma haittaa.

Seuraavaksi otettiin liikkeestä maahanmenoa ja seisomista ja harjoiteltiin, että saataisiin pidettyä sitä koiraa maassa vähän pidempään.
Milo on edistynyt vähän tossa maassaolossa ja joskus pysyy siellä jopa ilman namia niin pitkään, että mä annan sille luvan nousta ylös.

Luoksetuloa otettiin myös.
Milo tulee nyt tosi paljon reippaammin, kun hypähdän itse muutaman askeleen taaksepäin kun se lähtee tulemaan. Sivulle se ei tosin tule itsestään vaan pitää namilla näyttää, mutta ehkä me pikkuhiljaa saataisiin se pois ;)!

Sitten saatiin Kati-ohjaajalta pieni pala jotain herkkua ja Kati käski meitä koittamaan nyt seurauttamaan koiraa koirakujan läpi yksitellen.
Milo meni _tosi_ hienosti ja kysyin sitten, että mitä ihmettä tää oli. Niin jahtimakkaraahan se :D Eli ei tarvitse olla kummoinenkaan herkku, se vaihtelu vain virkistää ja motivoi koiraa ihan erilailla.

Harjoiteltiin vielä toko-estettä.
Milo hyppää sen hyvin ja jää jopa odottamaan mua seisten sinne toiselle puolen ja voin kävellä sen luo ja pyytää sen perusasentoon. Hiano miäs <3

Ennen kotiinlähtöä vielä rentoutettiin koiria, jotka olivatkin ihan puhki :) Ilma oli tämän päivän tottikseen ihana, oli tosi lämmin.

Huh, rankka päivä :)