Ensin piti kaikkien näyttää temppu.
Meidän temppu oli "ei ota". Eli laitoin nakin Milon kuonon eteen ja vasta luvan saatuaan se otti sen :)!!
Ihan kätevä tuo "ei ota"-käsky muutenkin, koska jos jotain ei toivottua on menossa koiran suuhun, niin sen saa estettyä.

Sitten otettiin paikallaolo. Ensin niin, että koirilla oli nenät kohti ringin keskustaa ja haahuilimme siinä edes takaisin ja välillä kävimme palkkaamassa.
Milo muutaman kerran sieltä nousi ja olisi halunnut mennä moikkaamaan Heroa. Hero on myös flatti ja oli ekaa kertaa tänään mukana vähään aikaan :D! Milo tunsi selvästi jotain hengenheimolaisuutta Heroa kohtaan.
Sitten käännettiin koirien hännät kohti ringin keskustaa ja jätettiinkin ne maahanmenon sijasta istumaan.
Tämä menikin sitten jo paremmin :)!

Sitten otettiin luoksetulo koirakujassa. 
Se ei sujunut ollenkaan.  Milo varasti mun perään joka kerta. Parhaimmillaan ehdin kujan toiseen päähän, mutta kun käännyin ympäri, niin ennen kuin ehdin käskyttää lähti jo kirmaamaan mun luo.
Lopulta lyhennettiin matkaa puoleen kujaan ja tästä luoksetulokin jo sujui. Vähän malttiongelmia tolla meidän herralla.

Seuraavaksi otettiin seuraamista. Kaksi kerrallaan seurauttivat koiraa koulutusohjaajamme käskyjen mukaisesti ja muut arvostelivat liikkeen. Tämä oli tosi mielenkiintoista ja piti koko ajan olla tarkkana kuin porkkana, että osasi sanoa muiden suorituksista jotain. Näin asiat jäivät paremmin mieleen, kun piti itsekin todella miettiä.
Meidän suoritus meni ihan hyvin, vähän sain nuhteita siitä että tuijotan koiraa.
Mutta kontakti kuulemma oli todella hyvä ja kävely reipasta, sekä käännökset jämptejä. :) Wuhuu!

Sitten otettiin samalla periaatteella liikkeestä maahanmeno x2.
Meni ihan okei, vähän jouduin avittamaan Miloa, että se todella menee sinne maahan ja vähän se meinaa hypätä istumaan ennen lupaa kun palaudun sen viereen.
Oltiin tässä liikkeessä Heron pari eli sen toisen ihanaisen flattipojan :)
Tehtiin liike ensin kerran, sitten täyskäännös ja uudestaan. Noottia tuli toisesta käännöksestä, joka venyi varsinaiseksi lehmänkäännökseksi. Mutta muuten oli ihan ok :)!!

Lopuksi kokeiltiin vielä liikkeestä seisomista kaikki samaan aikaan rivissä.
Tämä olikin aika haastava, koska Milo ei enää yhtään muistanut mitä piti tehdä. Tarjosi istumista, maahanmenoa yms :) Reppana! Ja mikään ei mammalle kelvannut.
Sain mä sen sitten lopulta jäämään seisomaan, mutta pylly tippui heti kun pääsin takaisin sen luo. Sitten kekkasin, että namilla pidän sen seisomassa niin kauan, kunnes tulee käsky "perusasentoon". Ja niinhän sekin sitten saatiin jotenkuten sujumaan.

Loppurinki vielä eli pienennettiin ja pienennettiin rinkiä, koko ajan piti pitää oma koira rauhallisena istumassa ja kontakti siihen omaan koiraan.
Milo tykkää tästä harjoituksesta ja yllättävän hyvin malttoi olla siinä paikallaan.
Väsyneen koiruuden kanssa lähdettiin kohti kotia :)!