Eli ensin otettiin paikallaanoloa pk-tyyliin.
Eli kaksi koiraa maahan ja muut neljä suorittivat seuraamisliikkeitä ympärillä. Koirien piti olla paikallaan, vaikka suorittavat koirat menivät niitten edestä, takaa ja välistä.
Ensin Milon kanssa suoritettiin seuraamista.
Sitten Milo ja kolme muuta koirakkoa pistettiin maahan ja kaksi koirakkoa suorittivat seuraamisliikkeitä.
Milo nousi kerran, muuten pysyi hyvin, vaikka paikallaanoloaika oli varmaan lähemmäs viittä minuuttia.
Eli meni ihan kohtis hyvin :)!

Sitten otettiin pitkä luoksetulo. Eli jätettiin koira ja mentiin TOSI pitkälle ja kutsuttiin luo. Eka luoksetulo meni hyvin, vähän tuli mulle noottia siitä, että kun pyydän luoksetulon jälkeen koiran sivulle, niin teen liian ison korjaamisliikkeen. Eli se koira tulisi kyllä sivulle helpomminkin.
Vähän oli ongelmaa siinä, että kun jätin Milon istumaan, niin se pikkuhiljaa hilautui maahan. Piti käydä sitten korjaamassa se takaisin istumaan.
Ohjaaja huomautti, että kun sanon Milolle liian kovasti "odota"-käskyn, niin se menee automaattisesti maahan. Kun sanon pehmeämmin se jää istumaan.

Sitten mentiin riviin ja joka toinen koira jätettiin istumaan ja niiden omistajat menivät katsomaan luoksepäästävyyden naapurin koiralta.
Oman koiran piti nätisti istua paikallaan, kun oma omistaja kopeloi vierasta koiraa. Tämä on aika haastava, varsinkin jos oma koira on tosi mustasukkainen omistajastaan.
Meillä meni ihan hyvin, paitsi että Milo TAAS valui koko ajan istuma-asennosta maahan. 
Sitten vaihdettiin, Milo malttoi nakin voimalla hienosti istua, kun sitä rapsuteltiin ja kupsuteltiin, vähän olisi halunnut mennä pussailemaan rapsuttelijaa, mutta nakin avulla sain sen rauhoittumaan ;)!!

Seuraavaksi otettiin merkkiä.
Tuli uusi tieto, että namia ei merkille viedessä saa laittaa merkin _päälle_ vaan se pitää laittaa merkin _viereen_. Koska kun liikettä suoritetaan oikeasti, niin eihän merkillä ole namia, ettei se koira sitten rupea tökkimään sitä merkkitötsää ja se esim. kaadu, koska siitä tulee virhe.
Joten tehtiin nyt sitten ihan oikeaoppisesti :)!!
Tosin Milo rupesi tökkimään kantta, jos ei heti löytänyt nakkia siitä vierestä.
Eli tehtiin niin, että jätin Milon odottamaan ja vein merkin ja nakin jonkun matkan päähän. Palasin Milon luo ja pyysin katsekontaktin, jonka jälkeen annoin käskysanan "merkki". Milo lähti merkille ja minä juoksin jonkun matkaa perässä. Kun Milo oli löytänyt nakin, käskin sen odottaa ja kun jäi merkille niin menin palkkaamaan.
Pystyttiin pidentämään jo vähän merkille lähetys matkaa. Se oli n. 20m. Wuhuu =)!!

Sitten otettiin jälkeä.
Eli jätettiin koira odottamaan ja pudoteltiin nameja tasaisin välimatkoin ja jäljen päähän laitoin vähän isomman kasan namia.
Milo ei oikein aluksi hiffannut mistä oli kyse ja viipotti niin, että puolet nakeista meinasivat jäädä matkalle :D Mutta kyllä se siitä. Pari jälkeä tein, ne olivat aika lyhyitä, koska Milon kanssa ei aikaisemmin ole makkarajälkeä tehty.

Viimeiseksi otettiin kävelyharjoitus.
Eli minä, yksi toinen kurssilaista ja ohjaaja menivät riviin ja yksi kurssilaisista huusi ohjeita: "Käyntiin, mars" "Juoksuun, mars" "Täyskäännös, mars" "Hidas kävely, mars" yms. Tarkoituksena oli että me kurssilaiset oppisimme kävelemään suoraan, kun tehdään seuraamisliikkeitä, jotka koirat kyllä osaavat, mutta me ohjaajat kävelemme vinoon kuin pisan tornit.  
Sitten vaihdettiin, niin että minä huusin ohjeita ja kaksi muuta kurssilaista ja ohjaajamme kävelivät.

Kotiläksyksi tuli harjoitella merkillä pysymistä ja meille erityisesti se, että kun Milon pitää jäädä istumaan ja odottamaan niin se kanssa istuu, eikä valu maahan.