Eli tänään palattiin kesätauolta. Ohhoh :) Kyllä oltiin todella oltu kesälomalla ja kaikki oli jäänyt jo aika unholaan ;)!!

Aloitettiin niin, että jokaisen piti miettiä liike, jonka osaa hyvin. Sitten kouluttajamme Piian kävi yksitellen jokaisen luona katsomassa sen.
Samoin piti miettiä joku liike mikä menee vähän huonommin ja sitten hän kiersi katsomassa senkin.

Meidän hyvänä liikkeenä piti olla luoksetulo.
Eihän siinä muuta vikaa ole kuin vino perusasento luoksetulon jälkeen. Tästä saatiin siis kotiläksyksi harjoitella perusasentoa, varsinkin luoksetulon jälkeen.

Vaikeana liikeenä oli liikkeestä seisominen.
Aloitettiin sillä, että pyysin Milon viereeni ja pyysin sitä istumaan ja maahan vuorotellen. Eihän se yhtään tiennyt mitä piti tehdä, kun noi liikkeet oon aina tehnyt niin, että oon ollut Milon edessä. Kun käskin sen istua se meni maahan yms yms.
Kotiläksyksi tästä tuli harjoitella istumista ja maahanmenoa niin, että mä itse vaihtelen paikkaa. Olen koiran sivulla ja edessä ja takana yms.

Ryhmäliikkeinä tehtiin sitten luoksepäästävyys. Se meni tosi hyvin, Miloa tosin pitää vain välillä muistuttaa nakista, joka on palkkana, jos se käyttäytyy hyvin. Se kun mielellään vähän pussailisi tätä ihanaa olentoa, joka tulee häntä kopeloimaan :D!

Tehtiin vielä paikallaolo maaten.
Se meni erittäin hyvin, paikallaoloaikakin oli tosi pitkä, yli 2min. Ei ongelmaa :) Vähän varastaa lopussa maasta istumaan, jos en vapauta ajoissa :) Ei malta kun ei malta.

Tehtiin vielä paikallaolo istuen.
Se meni yhtälailla hienosti ja Milo jopa jaksoi istua sen koko ajan :) Tässä aika tosin oli lyhyempi mutta anyways..

Sitten me lähdettin kotiin, kyllä oli koira pikkuisen poikki näyttely- ja tokopäivän jälkeen. Ahh, miten rauhallinen ilta :)