Tosca sai jäädä vielä leikkauksesta toipuvana kotio, kun lähdettiin Milon kanssa ensin hakemaan Krista & koiruudet ja sen jälkeen Tapiolan koirapuistoon.

Ilma oli aika hurja, lunta oli tupruttanut koko päivän ja oli ihan hirmuisen liukasta! Mutta Krista onneksi suostui ajamaan :P!

Puistoiltiin varmaan reilu tunti, sitten alkoi varpaat jäätymään ja piti lähteä.
Seurana meillä oli mm. yksi novascotian noutaja, nöffi, englannin vinttikoira. Milo vähän ärhenteli, sillä on joku ihme machoiluvaihe päällä *argh*

Kun tulee suurinpiirtein saman ikäinen uros, niin pitää alkaa jäykistelemään ja pörhistelemään. Ei se kiinni käy, vaikka sen novascotin kanssa pyörikin pariin otteeseen ja mä sain juosta kurkku suorana huutaen siihen väliin.
Pomottelua, sitä se on ja Milolla on oikeasti kadehdittava itsetunto. Sitä ei lyttää mikään tai kukaan. Milon pitää olla kaikkien pomo (paitsi Toscalle alistuu). Jos jollain on jotain sanottavaa, niin johan ollaan valmiita pörisemään ja pörhistelemään.
HUH!! Toivottavasti tämä on joku ohimenevä vaihe ja tää alkaa tästä sujua, jos käydään ahkerasti puistossa.

Kaikenkaikkiaan oli tosi kiva iltapäivä, eivätkä koiratkaan olleet hirmuisen kuraisia, kun oli satanut niin paljon lunta.
Busterin jalkaan kävi joku pieni muljahdus, kun se innoissaan leikki sen nöffin kanssa. Mutta pahemmilta haavereilta vältyttiin :)! 

Pian taas uudestaan!!