Iskä oli katsomassa meidän treenejä :)
Milo oli ihan innoissaan, kun pääsi taas esteille. Viime viikollahan me ei tosiaan oltu, kun oltiin siellä Ruåtsissa.

Uutena esteenä meillä oli pituus.
Se meni hyvin, pisimmillään mitä me se otettiin oli neljä palkkia. Eli viimeistä palkkia ei vielä laitettu. Mutta hyvin Milo hiffasi, että siinä pitää hypätä pitkälle ja matalalla :) Hyvä Miltsu!!

Tehtiin a-estettä.
Se meni tosi vauhdikkaasti ja vähän piti toppuutella herraa, kun se pinkois vaan ihan täysiä ja kontaktit unohtuu täysin.

Puomi oli edellisen ryhmän jäljiltä matalalla, eli puomin pitkät sivut oli laitettu pöydän päälle. Tehtiin sitten puomia matalana. Se oli oikeastaan ihan hyvä, sain paremmin hidastettua Miloa puomilla, eikä se rynninyt vain siitä läpi niinkuin yleensä.
Milo ja Tose on agiradalla niin erilaisia, kuin yö ja päivä. Yritä sitten tasapainoille molempien kanssa niin, että molemmat tekisivät parhaansa :) Ei oo helppoa ei!

Tehtiin keppejä kujalla.
Vähän taas kavennettiin kujaa viime kerrasta. Milo kyllä jo hiffaa, että mistä kepeillä on kyse. Pitäis vaan vähän useammin niitä päästä treenaamaan, ehkä pitäis himaan väsätä jotkut kepit, kun toi insinöörikin löytyy kotoa omasta takaa ;)!

Lopuksi vielä otettiin rengasta.
Se meni ihan hyvin, oli selvästi vähän hautunut viime kerrasta ja Milo oikein ryntäsi renkaasta läpi. Eikä pahemmin edes yrittänyt mennä sivuista ohi, jei!!