Snif, vika kerta akiliidon alkeiskurssia. Toscahan nyt ihan vallan masentuu, jos vasta keväällä päästään jatkamaan.
Ajattelin keväällä ottaa ton Milperoisenkin alkeiskurssille, Toscan kanssa mennään jatkoryhmään (jos päästään).

Eli tällä kerralla hypättiin rataa.
Rata meni kutakuinkin näin.
Hyppy, putki, hyppy, hyppy, putki, hyppy, hyppy, keinu, hyppy, hyppy, puomi, hyppy, hyppy, muuri, hyppy, rengas, puomi, hyppy, hyppy, putki, hyppy.
Eli oli aikas pitkä :D

No ensimmäinen kerta oli ihan fiasko. Mä sähläsin, Tosca kyllä meni ihan joka paikkaan mihin pyysinkin. Se koira on vaan niin pirskatin nopea, etten mä meinaa pysyä perässä :D!

Luokkia oli niin paljon kuin "tuomarit" keksi. Me kisattiin siis maximölleissä. Olisko meitä ollu viis tai kuus koirakkoa siinä luokassa.
Lisäksi oli mm. aktiivisesti kilpailevat minit, paras veteraani yms yms.  :) Eli ihan leikkimielellä oltiin liikenteessä.

Toinen rata meni kuin unelma.
Ei YHTÄ AINOAA VIRHEPISTETTÄ!! Olin ylpeä ;) Tosin rata-aika olisi saanut olla vähän nopeampi, parani aika kylläkin toisella kierroksella jotain 15 s. Jee :) Tohon on tosi hyvä lopettaa reenit!!

Vaikka Tomi vähän houkutteli meitä kisoihin Tammisaareen 07.10.. Saas nähdä ;)!!

Lopuksi jaettiin palkinnot ja maximöllien ykkössijan jakoivat sulassa sovussa Tosca ja vesikoira Pirita. Palkinnoksi saatiin trippimehut, karkkiaskit ja koirille kaksi pikkuluuta. Oli kyllä tosi kivaa! Vaikka aika myöhään menikin.

935707.jpg
Voittajan on helppo hymyillä (..tai sitten näyttää hyvin yrmeeltä :P )..

Toscan tulokset (ihanneaika 60s):

I Kierros -
Aika: 1;37;37s
Kielto
Kielto
Hylky
Kielto
Hylky

II Kierros -
Aika: 1;15;75s
Ei virhepisteitä!