Eli heti kun päästiin töistä niin annettiin koirille sapuskat ja lähdettiin sienimetsään.
Pari tuntia pyörittiin siellä hirvikärpästen ja hyttysten syötävinä ja tulos oli varmaan 1½ litraa kanttarelleja, ei paha! Illalla sitten herkuteltiin.

Koirat nautiskeli, kun sai nuuskia ympäriinsä metsässä.
Milo sai olla aika paljon irti, mutta Toscaa ei oikein uskalla pitää irti, kun se lähtee haisujen perään. Oltiin meidän treenikentän takametsässä ja siellä kuitenkin on jonkun verran riistaa, niin Tosca olis hävinnyt sen siliän tien kun oltais päästetty se irti juoksemaan.

Jossain kakkakasassakin se ehti pyörimään, ihmeteltiin vaan kun valjaat oli ihan ruskeat. Selvisihän se sitten hajusta, että jossain kakassa se oli pyörinyt.
Oli kiva ajomatka kotiin kun yks lemuaa takapenkillä, Matti pesi Toscan illalla niin saatinn hajukin lähtemään.

Koirat oli aika väsyneitä, kun tultiin metsästä. Päätettiin ottaa kuitenkin Milolle vielä variksella pari noutoa. Mulla on pakkasessa varis ja lokki, oltiin sulatettu se varis ja ensin näytettiin pari kertaa varista.
Matti piti Miloa narussa ja käveli variksen ohi antamatta Milon haistella, jotta sen kiinnostus heräisi.

Sitten kokeiltiin suoraan ihan kylmästi noutoa ja MILO HAKI SEN VARIKSEN! Olin ihan puulla päähän lyöty, aikaisemmin se on kantanut varista sukassa ja teipattuna, muttei koskaan ihan "naturellina". Hieno mies!! Tehtiin pari noutoa ja vedin variksella yhden jäljen.
Jäljen päästäkin Milo otti variksen suuhunsa ja toi sen mulle.

Heti kun rupesi näkymään vähääkään kyllästymisen merkkejä niin lopetettiin onnistuneeseen suoritukseen.
Täytyy nyt joku päivä sulattaa se lokkikin ja testata sitä. Sen kanssa oli vähän ongelmia nome-kurssilla, sitä Milo kantoi vain ihan vähän.
Ja jos sen pupun sais hommattua niin pääsis jälkeä vetämään.

Jipii, ehkä tosta vielä noutaja saadaan ;)!!

Loppuilta meni rauhallisissa merkeissä kun koirat makasi liikkumatta lattialla ja veti sikeitä :P!