Tästä on jo aikaa, mutta kirjoitan nyt Milon ensimmäisestä näyttelystä.

Eli näyttely oli Kaapelitehtaalla ja Milolla oli tuolloin ikää n. 5,5 kk. Tuomarina meillä oli Kirsi Nieminen.

Sisaruksia oli paikalla Selma, Mango, Arni ja Trudy. Milosta oli kivaa nähdä sisaruksia :)! Milo oli aika villillä tuulella ja olisi vain riehunut koko ajan.

Meidän luokassa eli 5-7kk urospennut oli Milon lisäksi Arni ja sitten vielä joku tuntematon flatti.
Arni sijoittui ensimmäiseksi, Milo oli toinen ja tämä tuntematon oli kolmas. Milo ei saanut kunniapalkintoa yläpurennan takia, muuten olisi saanut.

Milon veikka Arni oli VSP pentu ja sisko Selma oli ROP, Kp ja RYP4. Hienoa :)!
Trudy oli 2 kunniapalkinnolla, Mango oli 4.

Milolla oli tuohon aikaan vielä ihan järkyttävä yläpurenta.
Kaikenkaikkiaan kehässä meni ihan hyvin, mitä nyt Milo yritti vähän hyppiä kun juostiin, eikä oikein seisonut kehässä. Mutta eikö tämä ole vauvoilta ihan sallittua :D!
Kirsi Nieminen (tuomari) antoi vinkkiä, että juostessa ei kannata pitää namia ollenkaan kädessä. Se innostaa koiraa vielä lisää hyppimään.

Milon arvostelu:
" Erinomaista tyyppiä oleva pentu, jolla hieman taakse laskeutuva kallo-osa ja kevyt alaleuka. Tällä hetkellä yläpurenta. Hyvät rungon mittasuhteet. Erinomainen runko. Olkavarsi voisi olla viistompi. Erinomaiset takakulmaukset. Liikkuu hyvin. Tasapainoinen kokonaisuus. "

Kehän jälkeen vein Milon vähäksi aikaa autoon nukkumaan ja kävin itse haukkaamassa välipalaa.

Neljän aikaan meillä oli vielä kasvattajakehä. Siihen osallistui Mango, Milo, Arni ja Selma. Eli muodostettiin jono ryhmistä. Saman ryhmän koirat seisoivat vierekkäin.
Sitten juostiin pieni matka ja seisotettiin koiria.

Flareway-kenneli oli KOLMAS!! Eli Susanna oli BIS III kasvattaja. Ryhmiä oli varmaan ainakin 25. Palkinnoksi saatiin ruokasäkit ja koirille lelut. Susanna sai lisäksi ruusukkeen ja pokaalin.

Tässä vielä ryhmän arvostelu:
"Ryhmässä esitetään 4 viehättävää, tasapainoista flattipentua. Niillä on hyvät päät ja hyvät tummat silmät. Hyvät selkälinjat. Hyvät rungon mittasuhteet. Taspainoiset kulmaukset. Taspainoinen ryhmä. Hyvää kasvatustyötä. Onnittelut kasvattajalle!"

Eli hienosti meni, treeniä vain lisää :)!