Tänään puistoiltiin Kirkkonummen koirapuistossa. Tosca ja Milo ottivat ilon irti ja painivat ja juoksivat ihan urakalla. 

Muita koiria ei ollut puistoilemassa, täällä K-nummen koirapuistoissa käy vissiin aika nihkeästi koirakoita (?). Me ollaan ainakin harvemmin niihin törmätty. No mutta onneksi Toscasta ja Milosta on leikkikaverit toisilleen.

Muutama kuva illan puistoilusta

549401.jpg

Meno oli varsin villiä ;)

549381.jpg

Nenä-Milo :D

549370.jpg

Tose poseeraa

549394.jpg

Milo komistus

Eilen oltiin Matin porukoilla koiruuksien kanssa ja Milo osallistui varsin innokkaasti sulkapallon peluuseen. Se jahtasi sulkapalloa ja heti kun vain sai mahdollisuuden Milo otti sulkapallon suuhunsa ja paineli karkuun.

Hitusen rasittavaa :) Tosca ei noin lapselliseen touhuun osallistunut vaan touhotti omiaan, vaelteli ja nuuskutteli ympäri pihaa.

Kyllä oli Milo sitten väsynytkin, ei montaa kertaa vaakatasosta noussut illan aikana. Milossa oli kyllä ihan selvästi ainesta pallopojaksi, se on niin salaman nopea ;).

Huomenna mennään Kristan kanssa kuvauttamaan koirat Riihimäelle. Mä otan Toscan ja Milon matkaan, Krista ottaa äitinsä koiran Henkan mukaan. Mukava päivä tiedossa :).