Eli tänään palattiin talvitauolta tottistelemaan. Meidän ryhmä on nimeltään "arkitottelevaisuus yli 1v".
Tottis oli klo: 19-20, joten oli jo hieman pimeää kun mentiin Lapperssin kentälle.

Aluksi kaikki kertoivat vähän itsestään, koirastaan ja tavoitteistaan.
Koiria oli jos jonkin kokoisia, tasoisia ja ikäisiä. Hyvin värikästä porukkaa :)! Ryhmä oli aika iso, ehkä n. 20 koirakkoa oli paikalla.

Sitten mentiin riviin ja tsekattiin kaikilta perusasento ja seuraaminen.
Meillä perusasento meni ihan hyvin, tosin Milolla on vähän ongelmana, ettei se oikein jaksa pysyä siinä istumassa, vaan vaihtaa paikkaa niin, että pystyy paremmin katsomaan mua. *huoh* Pitänee vaan jaksaa treenata tota sivulla pysymistä ruokakupin avulla.
Seuraaminen meni myös hyvin, Milo ei enää edistä niin paljoa kuin pienempänä. Se pysyy paremmin siinä pohkeen vieressä.

Katsottiin rivissä vielä maahanmeno ja sehän meni ihan sutjakkaasti. Milo vaan vähän kurkottelee sitä namia mun kädestä (vaikkei siellä mitään olisikaan), jos pidän käden normaalisti sivullani. Pitänee tässä toteuttaa sitä suusta palkkaamista, jospa Milokin sitten pysyis paremmin siellä maassa.

Sitten mentiin ympyrään ja kouluttajamme kertoilivat vähän palkkauksesta yms.

Lopputunnista kouluttajat sanoivat minulle ja eräälle toiselle naiselle, että "kilpailevat"-ryhmässä olisi vielä tilaa, että he treenaavat maanantaisin 18-19, että meidän ehkä kannattaisi mennä sinne, että arkitottisryhmässä on aika paljon vanhoja tuttuja juttuja. Eli ylennys tuli :)!!
Noh, otin vinkistä vaarin ja vaihdoin ryhmää :)

Vähän jännittävää. Meinaan siinä "kilpailevat"-ryhmässä on paljon meidän ohjaajien koiria ja taso on aika kova. No ompahan ainakin haastetta :)
Ensi maanantaina ei treenejä olekaan, mutta kahden viikon päästä aloitamme siis tässä uudessä ryhmässä.. *wuuu, jänskää*