Perjantaina käytiin puistoilemassa reilun tunnin verran ja koirat oli ihan onnesta soikeina, kun saivat juosta sydämensä kyllyydestä.
Miloa jouduttiin vähän pitämään remmissä, ettei tulisi mitään tappeluita kun puistossa oli yks kuumakalle (reilu vuotias uros), joka vähän uhitteli Milolle.

Puistoilun jälkeen Matti otti koirat ja suuntasi porukoilleen ja me käytiin Matin siskon Annan kanssa vuokraamassa pari leffaa.
Kun tultiin Matin porukoitten pihaan oli täysi härdelli päällä.

Matti oli ollut menossa pelaamaan sulkkista niitten porukoitten alapihalle pikkuveljensä ja pikkuveikan kaverin kanssa ja oli sitonut Iitun puuhun siksi aikaa, että me Annan kanssa tultais.
Puun juurella oli ollut maa-ampiaispesä.
Matti meni katsomaan, että mitäs Iitu noin rapsuttelee itseään ja samantien Matin käteen lensi maa-ampiainen ja pisti. Matti on vielä allerginen, no samantien kyytablettia naamaan.
Iitu ei antanut Matin pikkuveljen irrottaa itseään puusta, kun ei tuntenut tätä. Niimpä remmi piti sitten veitsellä sahata poikki. Iitu sai varmaan ainakin kolme piikkiä.
Soitin äkkiä päivystävälle ja käski antaa kolme kyytablettia. Niin Iitu sai pekonia ja kyytabletteja, jotka onneksi auttoivat ja eläinlääkärikeikkaa ei tarvittu. 

Loppuilta meni aika rauhallisesti, kateltiin leffoja siinä Matin porukoilla. Ei uskallettu lähteä kotiin, jos Matin käsi olisi alkanut turpoamaan pahasti, niin olis ollut lyhyempi matka terkkariin.

Lauantaina kävin myös puistoilemassa koirien kanssa ja taas juoksivat itsensä läkähdyksiin.
Onneksi olin ottanut vesipullon mukaan koirille, vettä meni ihan kiitettävästi.
Illan Iitu ja Tosca olivatkin meillä kotona, kun me Matin kanssa käytiin äitiä moikkaamassa Nurmijärvellä.
Milo oli lauantai illan-sunnuntai päivän Annalla harjoitteluhoidossa. Oli kuulemma ollut ihan kiltisti ja Anna sanoi suostuvansa ottamaan Milon meidän etelänmatkan ajaksi ;)!!
Tottahan se onkin, että kun Milo on yksin on se paljon rauhallisempi ja kiltimpi.

Sunnuntaina vietiin tosiaan Iitu Sannalle, josta Krista sen myöhemmin haki.
Vähän ihmeteltiin kun Sulo oli siellä Sannalla jo, vaikka sen piti tulla vasta maanantaina. Lattialla oli varmaan neljät pissat ja yhdet kakat, eikä vettäkään ollut.
Siivosin sotkut ja annettiin vettä ja Matti käyttin sen pissalla ja kakalla. Sulo ei kuulemma hirveän pitkään ollut kuitenkaan ollut yksin Sannalla. Sulon hoitaja ei voinut Suloa viimeiseksi yöksi ottaa, joten Sulo meni sitten Kristalle.
Tai siis Krista meni Sannalle yöksi Sulon ja Iitun kanssa :)!

Aika action viikonloppu :D!! Onneksi Iitulle ei pahemmin käynyt, ollaan mekin koiranhoitajat kun kokoajan sattuu ja tapahtuu.