Nina oli laittanut viestiä, että voitais aloittaa vähän aikaisemmin tänään, mutta huomattiin se viesti vasta sen verran myöhään, että mentiin Kristan kanssa puol seitsemän vasta. Eli vain 15 min aikaisemmin kuin normaalisti, muut olivat menneet jo kuudeksi, joten me jäätiin sitten Kristan kanssa puoleksi tunniksi tehotreeniin kun muut olivat lähteneet :)!
Alun 15 min. oltiin siis muiden kanssa.

Ensin otettiin sitä noutoa. En saanut Toscaa edelleenkään oikein ottamaan tunnistusnoutokapulaa suuhunsa. Mä en tajua mikä siinä on, himassa se kyllä kantaa leluja yms. Mutta ilmeisesti toi puu on sitten jotenkin niin vieras materiaali tommosena pötkönä, ettei se sitä halua kantaa.
Semmoista isompaa noutokapulaa se suostui ihan vähän kantamaan. Huoh, en tiedä mitä pitäis tehdä.
No mutta noutoliike on vasta voittajaluokassa, joten se ei nyt vielä muutamaan vuoteen oo mitenkään ajankohtainen :D!

Seuraavana otettiin estettä muutaman kerran itsenäisesti, sitten niin, että Nina tuli katsomaan. Tosca menee sen tosi hyvin ja jää aika kiltisti odottamaan mua siihen toiselle puolen.
Jes, joku juttu joka mekin osataan ;)!!

Sitten otettiin kahden minuutin paikallamakuu.
Jäljellä oli enää Tosca, Buster, Iitu, Hali ja Osku. Hali ja Iitu pysyivät hyvin, mutta kolmella ensimmäiselllä kerralla koirat lähtivät luoksemme Busterin johdolla ensimmäisen minuutin jälkeen :D! Noh, ei aina voi malttaa olla paikallaan.

Olin ihan yllättynyt, kun otettiin viimeisen kerran, niin Buster ja Osku juoksivat omistajiensa luo ja Iitu ja Tosca jäivät makaamaan.
Olin vähän, että mitä ihmettä. Olin satavarma, että Tosca lähtee tälläkin kertaa Busterin perään :) Hieno tyttö, sai valtavat kehut kun kahden minuutin kuluttua palasin Toscan luo ja pyysin sen perusasentoon.

Otin vähän luoksetuloa ja istuen paikallaoloa itsenäisesti, kun Nina otti Busterille vielä vähän tehotreeniä.

Vikana otettiin tänään ihan uusi juttu eli ruutu.
Törppöjä oli laitettu neljä (neliön muotoon). Vietiin koira sinne neliön keskelle ja vietiin se jokaisen törpön luo, jossa sanottiin "ruutu".
Sitten tuotiin koira vähän matkan päähän ja käytiin koiran kanssa viemässä ruudun sisällä olevalle lautaselle nakki (voi käyttää jotain muutakin astiaa tms, kunhan koira näkee namin) ja palattiin takaisin vähän matkaa ruudun ulkopuolelle.
Koira lähetettiin eteenpäin sanomalla "ruutu" ja hirveät kehut kun se meni hakemaan sen nakin sieltä ruudun sisältä.

Oli kivat treenit :) Otettiin vielä Busterille muutama näyttö.

Ajeltiin sitten himaan ja oltiin lähdössä heittämään Kristaa K-nummen keskustaan, josta Tomin piti tulla hakemaan hänet, kun Tom soitti, että Wilma oli karannut.
Hypännyt auton ikkunasta parkkihallissa. Huh!! Oltiin jo lähdössä porukalla Wilmaa etsimään, mutta onneksi joku pariskunta oli onnistunut nappaamaan Wilman kiinni.
Willema ehti olla karussa varmaan reilu puolisen tuntia. Huhhuh, onneksi kaikki päättyi hyvin :)!