Tänään oli viimeinen kerta Milpun näyttelykurssia.Kurssi oli siis PIeni Koiruus Ay:n järjestämä ja kesti 3x 1h 15 min. Kurssin tarkoituksena oli opettaa koiralle, että mitä siellä näyttelyssä pitää tehdä ja miten siellä pitää olla.

Milolla ei ole muuta ongelmaa kuin se, että kun "tuomari" tulee kopeloimaan niin se menee ihan onnesta soikeaksi, eikä malttaisi rauhoittua millään. Tänäänkin meni vain 45 min, että olin saanut Milon niin rauhalliseksi, että ohjaaja saattoi koskea Miloon niin ettei se mennyt sekaisin.

Milo liikkuu hyvin, eikä oikeastaan pahemmin pompi enää. Namin voimalla sen saa myös toisinaan keskittymään seisomiseen, eikä se juurikaan huomaa kun sitä kopeloidaan.

Tänään kokeiltiin vähän erilaisia kuvioita, kuten L-kirjainta ja T-kirjainta. Niitä ei näyttelykehissä kuulemma käytetä, siellä on vain kolmio ja edes takas juoksutus.

Pitäisi muistaa, että aina kun tekee esim. kolmion niin tarkkailee missä tuomari seisoo, että takaisin tullessa tulee mahdollisimman suoraan kohti tuomaria. Niin tuomari näkee etu- ja takaliikkeet hyvin.

Kun seisottaa koiraa pitää tuomarin puoleinen takajalka olla hyvin. Toinen takajalka saa olla vähän edempänä. Tuomarin puoleisen takajalan kinnerkulmaus pitäisi olla n. 90 astetta.

Huh kun on paljon muistettavaa :D Noh, parin viikon päästä mennään Niittykummun mätsäriin harjoittelemaan.