Jäätiin vielä agilityn jälkeen Milon kanssa tokoilemaan, muut olivat jo tokoilleet ja lähtivät seiskan aikaan kotiin, kun me vasta päästiin sieltä agilitysta.
No, ei haitannut. Sain kuitenkin käyttää kunnon tokoestettä ja törppöjä ruudun harjoitteluun ja olipahan vähän erilainen ympäristö treenata kuin kotipihalla.

Eli ensin otin noutokapulalla parit noudot ihan läheltä, eli kun Milo kääntyy kapulan kanssa se on jo mun sylissä.
Musta tuntuu, että se on vähän ruvennut hiffaamaan, että mikä on homman nimi. Pitää vaan jatkaa harjoittelua lyhyillä noutomatkoilla.

Sitten otin ruutua.
Ensin niin, että lähetin Milon ruutuun ja käskin sen maahan sinne.
Meni ihan ok, ekalla kerralla vähän lähti haahuilemaan ja sain muistutella, että mitä liikkeessä pitikään tehdä. Kun muisti, niin meni varsin mallikkaasti ja voin jo aika kaukaa käskeä maahan ja se menee :)
Wuhuu!
Otettiin ruutua myös niin päin, että jätin sen makaamaan ruutuun, kävelin jonkun matkaa siksakkia pois ja kutsuin sen seuraamaan. Tässä ei ongelmaa :)

Seuraavaksi otettiin tokoestettä.
Milo on vähän pihalla siitä, kun ollaan niin vähän sitä treenattu. Periaatteessa se kyllä hallitsee sen. Vähän on vaan söhläämistä ilmassa, joten välillä istuu ilman käskyä esteen jälkeen yms. Nooh, treeniä treeniä vaan :)!

Otin paikallaolon niin, että menin itse piiloon ja tosi hienosti Milo pysyi.
Vähän katseli, että mihin se mamma hävisi, mutta ei suurempia ongelmia. Piilossa olin about yhden minuutin.

Sitten muistuteltiin vähän mieleen liikkeestä seisomista.
Pienen alun takkuilun jälkeen se meni jo ihan kohtis hyvin. Tässä pitää vaan ottaa paljon toistoja, kun Milolle on jotenkin iskostunut kaaliin, että kun tehdään liikkeestä joku liike, niin se on automaattisesti maahanmeno. Joten menee tosi herkästi maahan.
Tässä seisomisessa olen pysäyttänyt namilla ja sanonut pelkästään odota, en seiso sanaa ollenkaan. Näin jää parhaiten :)

Luoksetulot menivät erittäin hyvin.
Ei enää karkaile, voin mennä pitkänkin matkan ja jää odottamaan, kunnes kutsun luo. Eli hyvin menee :)

Seuraamisia otin aika lopuksi vasta, kun niitä jos heti alkuun ottaa niin koko koira ei keskity yhtään. Meni ihan hyvin, pari kertaa sain nyppäistä hihnasta, että missä mennään.
Mutta kokonaisuussuoritus oli ihan hyvä. Seuraaminen menee paremmin ilman hihnaa kuin hihnan kanssa ;P!

Mielenkiinnosta kokeilin pysäytystä, eli kutsuin luo ja vähän ennenkuin Milo oli mun luona niin heitin pallon sen taakse ja huusin seis.
Milo meni ihan ymmälleen, että hetkinen, mutta lähti hakemaan palloa heti kuitenkin. Otin vain pari toistoa, ettei rupea sitten luoksetulossa ennakoimaan ja hidastelemaan, kun sekoittaa pysäytys-liikkeeseen.

Tehtiin vielä kaukokäskyjä.
En tosin montaa metriä ottanut väliä, kun Milo vähän hiipii. Tähän voisi kokeilla ratkaisuksi, että laitan ruokakupin tai lelun Milon taakse ja menen itse Milon eteen vähän matkan päähän ja käskytän.
Eli ihan perussettiä otin istu-maahan-seiso ja vähän niitä käsimerkkejä kokeiltiin.

Näin tänään, ihan mukavaa oli :)!