Huomentapäivää!

Joskos olis nyt vähän enemmän aikaa päivitellä blogia ja jopa pitää se ajantasalla ;)!!

Aloitetaan tällaisella söpiskuvalla, kun minä yhtenä pimeänä kevätyönä ahkerana koulutöitteni kanssa pakersin niin muut vetelivät jo hirsiä :)

Milo on suoraansanottuna elänyt talven kuin pellossa :) Ollaan kyllä tehty pitkiä lenkkejä ja riehuttu kavereiden kanssa, mutta itsenäisten tokotreenien laita on ollut vähän niin ja näin.

Niimpä oli hyvä palata arkeen taas, jotta saadaan koira ruotuun. Tokoillaan kilpailevat-ryhmässä aina tiistaisin. Ihan mukavaa, koska todella paneudutaan liikkeisiin ja treeniä todella tarvitsee, sillä mä ilmoitin Milon jo kahtiin tokokisoihin tänä vuonna ;)! Jos se TK1-koulari sieltä saatais niin vois olla enemmän kuin tyytyväinen.

Toscan kanssa ei menty tänä vuonna tokoon, koska se tykkää enemmän viettää tavis kotikoiran elämää ja lenkkeillä ja leikkiä, mut ei mitään tyhmiä tokojuttuja ;) Tottakai perusjutut on hallussa, mutta se on kiva yrittää sitä motivoida vähän vaativampiin juttuihin, kun sen kiinnostus lopahtaa jo tyyliin kolmannella treenikerralla.

Lisäksi siltä leikattiin golfpallon kokoinen patti niskasta tossa kuukausi sitten. Se osoittautui vaarattomaksi rasva/sidekudospatiksi, mutta kyllä siinä oltiin pala kurkussa, että onko jotain vakavampaakin. Matin kanssa päästiin myös auttelemaan leikkausoperaatiossa, Matti enemmän minä vähän vähemmän. Leikkaus meni hyvin, tosin pari päivää leikkauksesta patin paikalle kertyi jumalattoman iso nestepussi. Eikun eläinlääkäriin, joka imaisi sieltä neljä jättituubia kudosnestettä. Sanoi, että jos vielä kertyy nestettä niin kerran vielä voidaan tyhjentää imemällä, sitten pitää siirtyä muihin keinoihin.

Noo, pari päivää meni ja nestettä kertyi taas aimo pussi. Ajateltiin kuitenkin odotella (eläinlääkärin neuvosta) vähän aikaa ja nestepussi rupesikin pikkuhiljaa häviämään. Nyt koiruus näyttää jo suhteellisen normaalilta :) Onhan Tose aika rock, kun niskasta puuttuu karvoja läntin verran.

Laitan myöhemmin pari kuvaa toipilaasta :)

Ens viikonlopusta lähtien alkaa työharjoittelut. Ekan 2kk olen Kirkkonummen Kotieläintila Rehndahlissa. Se on aivan ihana paikka ja saan tehdä just sitä mitä haluan, eli olla eläinten kanssa ja ovelasti siihen sitten yhdistyy mun ala eli matkailu :)!!

www.rehndahl.fi voi käydä tutustumassa ja tulkaahan moikkailemaan eläimiä (ja mua) sinne :)!!

Muutama kuva Rehndahlista:

Sympaattinen Pusu-possu, sekä Aasialainen roikkomahaminisika Aktia <3! Ne on niin ihania, kun kaivautuvat tonne heiniin, välillä vipelletään myös lantalaan, jonne kaivaudutaan kylki kyljessä tottakai. Pusu on kyllä hirmuisen seurallinen ja esimerkiksi tallia siivotessa osallistuu hyvinkin aktiivisesti :)! Aktia alkaa olla vähän vanha ja on enimmäkseen omissa oloissaan.

Sitten on Kalda, tämä neiti on vasta vuoden ikäinen ihanuus :) Tosi suloinen sille päälle sattuessaan, mutta osaa olla myös varsinainen riiviö. Minun sydämeni Kalda on kyllä vienyt mennessään <3! Isoja heppoja siellä taitaa Kaldan lisäksi viitisen kappaletta.

Kesäksi (kesä-, heinä- ja elokuu) lähden Rhodokselle Kreikkaan Juomakauppa Vävypoikaan työharjoitteluun, aika jännää. Vielä ei oikein edes tajua että on lähdössä. Ja millä mä pärjään ilman koiria!?!? ja kissoja!?!? Kun on jo niin monta vuotta tottunut, että aina on joku karvakasa jakamassa sängyn.. No, ehkä 3kk menee nopeasti :)!!