Eli nyt on koettu Milon kolmannet tokokisat. Kisat oli meidän treenikentällä ja tuomarina toimi Harri Laisi. Kisat toimivat samalla Siuntion koirakerhon piirinmestaruuskilpailuina.


Tokoilija!

Meidän kisat alkoivat vähän ohraisesti, kun alokasluokka oli etuajassa. Niimpä heti ilmoittauduttuamme päästiin ryhmäkehään tekemään luoksepäästävyys ja paikallaolo. Ei ehditty paljoa valmistautua :D! Noo, ennen kehään menoa siinä oli dobberi, jolle Milo vähän murisi. Mentiin sit kehään ja tehtiin luoksepäästävyys. No, siitä ropisi pari pistettä kun Milo nousi lipaisemaan tuomaria. Eli saatiin LUOKSEPÄÄSTÄVYYDESTÄ 8.

Seuraavaksi oli paikallamakuu. Tää dobberi, jolle Milo oli murahdellut oli seuraava koirakko meistä. Milo jäi ihan nätisti, mut sit tää dobberi nousi ja lähti haistelemaan Miloa. Aluksi Milo pysyi maassa, mutta nousi lopulta. Siinä ne jäykistelivät ja pyörivät ja lopulta siitä tuli tappelu. No, kiljaisin ja juoksin väliin. Vähän ne ehti myllätä, mutta vakavampaa ei onneksi tapahtunut. Itse vain pelästyin aika lailla ja taisi pelästyä Milokin, sillä se mielisteli mua tapahtuneen jälkeen hirveästi. Dobberi hylättiin.

Saatiin sit uusia paikallaolo, koska häiriö oli meistä riippumaton. Uusittiin se viimeisen ryhmän kanssa (alokasluokka teki kolmessa ryhmässä ryhmäliikkeet). No, paikallaolo meni nappiin. Vähän mua jänskäs, että saiko Milo jotain traumoja, että nouseeko se. Mutta pysyi kiltisti. Eli PAIKALLA MAKAAMINEN 10 pistettä.

Oltiin ekoja yksilösuorittajia, joten vauhdista mentiin heti paikallamakuusta suorittamaan yksilöliikkeitä.

Sitten tuli seuraaminen kytkettynä. Se meni ihan ok, vähän Milo jäi sivuun kun pysähdyttiin. SEURAAMINEN KYTKETTYNÄ 9 pistettä.

Seuraaminen taluttimetta ei mennyt niin hyvin, Milo irtosi vähän liikaakin. Ei kuitenkaan lähtenyt haahuilemaan pahemmin. SEURAAMINEN TALUTTIMETTA 8 pistettä.

MAAHANMENO seuraamisen yhteydessä 0 pistettä. Milo jäi seisomaan :D oops!

LUOKSETULO 10 pistettä. Meni totaalisen nappiin <3

SEISOMINEN SEURAAMISEN YHTEYDESSÄ 9½. Jäi hyvin seisomaan, ehkä hitusen liikahti, kun palasin takaisin Milon viereen. Muuten ei valitettavaa.

ESTEHYPPY 9½, vähän steppasi esteen takana. Muuten ok :) 

KOKONAISVAIKUTUS 9½!

KOKONAISPISTEMÄÄRÄ 165,5 -> I-tulos!!!!! 

Pisteet eivät riittäneet palkintosijaan, mutta Milosta tehtiinkin sensijaan Siuntion Koirakerhon PIIRINMESTARI! Tuomari perusteli, että vaikean alun jälkeen sekä koira että omistaja pystyivät kokoamaan itsensä ykköstulokseen. Lisäksi mainitsi, että toimiva koira ja oli ihan ihmeissään, ettei Milo ollut enää millänsäkään alun hässäkästä.

Saatiin UPEA kiertopalkinto, sekä vihko, johon on kirjattu joka vuoden piirinmestari kuvan ja tietojen kera. Lisäksi saatiin vielä pikkupokaali, joka jää muistoksi meille.

Oi että olin ylpeä mun poitsusta <3

 
Milo ja pokaalit!